Наталия Кобилкина с нови ценни съвети: Как да си уредите шведска тройка!

1
599
Добави коментар
slavchev
slavchev

Реклама:

Напоследък все по-често ми задават въпроси, свързани с тройките или с груповия секс, пише сексоложката Наталия Кобилкина. За двойки, които от много години живеят заедно, не искат да изневеряват на половинката си, но едновременно с това искат да пробват нещо ново -тройка е доста добър вариант.

Внимание! В момента не коментирам дали това е морално или аморално, дали е правилно или грешно. Става въпрос за личен избор, който със сигурност, не е за всеки.

Не казвам, че задължително трябва да го правите. Това е статия, която ще ви помогне, ако вие вече сте взели това решение, но не знаете как да го реализирате и имате страхове какво ще стане след това. Говорих с много двойки, които практикуват този тип секс в България и в чужбина, и ще си позволя да споделя опит от тяхната реалност.

Ето кои са правилата за хубава тройка според Кобилкина:

1. Трябва да имате желание. Говоря, не просто да ви интересно, а наистина да имате голяма желание за това изживяване. И двамата! Ако партньорът ви е категорично против –тройка няма да се получи.

2. Жената си избира жена, мъжът си избира мъж (в зависимост от това от какъв пол сте решили, че ще е третият човек)! Ако ще каните жена да се добави към вашата двойка – съпругата трябва да я харесва. Най-малкото защото тя е по активна страна в тази комбинация – тя ще лиже и ще целува другата жена и това трябва да й е приятно. Най-лесният вариант е да поканите приятелка, на която имате доверие. Така ще се отпуснете по-лесно.

3. Мъжът избира мъж, ако той ще е третият. Най-лесният вариант е мъжът да покани своя приятел. За да позволи на другарчето си да обладава неговата жена, той трябва да има голямо самочувствие и трябва да се настрои психически за изживяването. В противен случай може дори да се получи конфликт.

4. Винаги започваме секса от своя партньор! Например докато мъжът вече обладава съпругата си, тя започва да прави френска любов на неговия приятел. Ако пък третият човек е жена, първо мъжът трябва да проникне в своята постоянна партньорка. Тя пък може да започне да целува своята приятелка или да й прави орална любов.

5. Правилото „стоп“! Ако усещате, че не ви е комфортно или нещо не върви по план, винаги имате право да кажете „стоп“! И тогава всички трябва да спрат!

6. Трябва да има водещ в цялата работа. Обикновено, ако поканите другата жена, мъжът е като диригент на цялото действие. Той е този, който нежно целува едната, после втората, а след това им помага те да се целуват една друга. Той ги води под душа, казва: „изкъпи я“ и наблюдава какво се случва, той подканва: „целуни я долу по мидичката“.

7. Ако в тройката има двама мъже, единият води. Жената винаги се притеснява в такава ситуация и е нормално да не проявява инициатива. Тя чака да бъде водена. Тази роля е за мъжа – той дава инструкциите – „върти се, хвани го, говори ми….“ , той командори, а тя просто се отдава на усещането.

8. Отпуснете се. Щом сте вече стигнали до там – постарайте се максимално да се насладите. Приятно е да се отдадете на такива преживявания на луксозното място, с красиви неща до вас. Пуснете хубава музика за фон, не хапвайте много преди това. По-добре не пийте алкохол или заложете само на малко вино и плодове.

9. Атрибути, които ще направят тройката още по-интересна: шалче, маска за очи, вибратор за клитор, нормален вибратор, анален вибратор (за напреднали).

10. Интересни комбинации: прекрасен вариант е едната жена да е със завързаните очи, с ръце, опряни на пода и с отворените краченца. Другата жена да й прави френската любов, докато партньорът обладава тази, която прави оралната любов.

Друга комбинация е двете мацки да се целуват, а после да си поиграят заедно с дълъг вибратор. Партньорът първо да ги наблюдава, а после да се включи.

Ако е с двама мъже – жената може да бъде отгоре и да има и второ проникване, или докато тя прави орална любов, да има и проникване във вагината в кучешката поза.

В тройката всичко трябва да бъде като игра – постоянно да има смяна, много целувки, прониквания – това е танц, който не бива да спира нито за секунда. Така че, просто се отпуснете и енергията сама ще ви води. Хубаво след това да има общ душ и много прегръдки и целувки. Винаги в правенето на такива неща трябва да има атмосфера на интимност, красота и любов.

Източник: ДунавМост

[Total: 0    Average: 0/5]