Почистване на филтър за твърди частици (DPF) без демонтаж (+Видео)

1
705
Добави коментар
oilgroupbg
oilgroupbg

ProTec DPF / Catalyst Cleaner е препарат за почистване на филтър за твърди частици (DPF) и катализатор. ProTec DPF Cleaner е със силно изразена формула, която разтваря и премахва всички замърсявания и сажди от ДПФ филтъра . По този начин се подобрява, както неговата работата, така и работата на целия двигател. Не се изисква разглобяване и използване на специално оборудване. ProTec DPF Catalyst Cleaner възстановява регенерацията и функциите на филтъра за твърди частици и катализатора.

Предимства:

Разтваря и премахва всички замърсявания от DPF филтъра Не се изисква разглобяване Изпарява се без да оставя следи Оптимизира работа на DPF филтъра и двигателя

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба за около 1 мин. Демонтирайте температурният сензор, сензора за налягане или порта за достъп до ДПФ филтъра / катализатора. Поставете удължителя в отвореният порт и впръсквайте на интервали от 5 секунди, докато DPF филтъра се напълни. Затворете отвора след впръскването. След третиране с ProTec DPF Cleaner, замърсяванията започват да се разтварят. При нормална работа на двигателя всички микро частици изгарят. Стартирайте процеса на регенерация посредством компютър и след това премахнете всички натрупани грешки на бордкомпютъра. След това карайте автомобила около 20 мин. За оптимална регенерация на DPF филтъра ние препоръчване след теста използването на ProTec DPF Super Clean!

ЗАБЕЛЕЖКА: Проверете нивото на маслото в автомобила преди започване на почистването. Ако в процеса на работа в картера е попаднало гориво е необходимо да се направи смяна на маслото.

Произведено в Германия от Bluechem Group