Air France и KLM с награди Sky Stars

2
300
Добави коментар
Peytcheva
Peytcheva

Най–успешните компании в сектора на авиоиндустрията получиха отличия в над 10 категории на изискана церемония в присъствието на официални гости, медии, представители на бългaрския и международен бизнес. Годишните награди SKY STARS се провеждат за втора поредна година и са иницатива на b2b Media.

Силно оспорвани тази година бяха категориите за технологични решения в сектора на авиацията. Български и международни компании премериха сили в конкурса.

Авиокомпания Air France бе отличена за постиженията си в категория Sky Green Star – Авиокомпания с най-голям принос в опазването на околната среда за проекта си за рециклиране на униформите на своите случители, като част от своя ангажимент за устойчиво развитие.

Авиокомпания KLM получи награда в категория Sky Innovation – Иновация в авиационния бизнес за използване на изкуствен интелект в обслужването на клиентите си.

Наградите бяха връчени от зам. министъра на икономиката Даниела Везиева, която коментира: “За мен е oгромно удоволствие да наградя призьорите и да съм част от този празник. Иновациите са нещо много важно и дават много висока добавена стойност на продуктите и услугите.“