Подаръци за Гости на Сватба

2
355
Добави коментар
podaracizasvatba
podaracizasvatba

Ако търсите нестандартни ръчно изработени подаръци за гости на сватба на достъпни цени, Вие сте на точното място! Ние предлагаме на своите клиенти сватбени сувенири, които не могат да бъдат открити в нито един друг български сайт.

Знаем, че мечтата на всяка булка е нейният сватбен ден да бъде неповторим. Всеки детайл да бъде изпипан до най-малката подробност. Подаръчетата за гостите на сватбата са също един важен детайл от цялото събитие, защото те са едно от първите неща, които гостите виждат в ресторанта. Подарете им нещо, което ще ги впечатли и което с радост ще отнесат у дома.

Интересни Сватбени Подаръци за Гостите на Ниска Цена

За младоженци, които предпочитат да изненадат гостите си с нещо по-различно и уникално, нестандартните ни предложения са много добър избор! Голяма част от сувенирите ни за сватба могат да се използват в ежедневието. Освен това, всички те предизвикват интерес и любопитство:

Сватбени Магнитчета за Хладилник, Персонализирани Сватбени Кибрити, Сувенир за Правене на Балончета, Вълшебни Бобчета, Бурканчета с Мед, Мидени Свещи, Щипки Младоженци и др.

Персонализирани Сватбени Подаръчета

Може да видите подробна информация за всеки един наш продукт на отделна страница на сайта. Повечето ни продукти могат да бъдат персонализирани по желание на клиента:

Изписване на имената на младоженците или техните инициали.Дизайн, размер, цвят и шрифт на благодарствената картичка.Избор на цвят на панделка и др.

Подаръци за Сватба се стреми максимално да удовлетвори всеки един клиент, за да бъде споменът от сватбата още по-приятен и траен. Знаем, че всеки детайл е важен за младоженците и затова обръщаме внимание и на най-дребните елементи, когато изработваме и подготвяме всички наши подаръчета за гости на сватба и кръщене!

Подаръчета за Гости – Красиви и Нестандартни

Можете да поръчате нашите изгодни подаръци за спомен от сватба, кръщене, рожден ден, тийм билдинг и фирмено парти в цялата страна.

Изпращаме пратки до София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен, Русе, Добрич, Благоевград, Шумен, Кърджали, Хасково, Враца, Сливен, Ямбол и всички останали големи и малки населени места в България с фирма Еконт.

Уникални Сувенири за Всякакъв Повод

Освен сватбени подаръци за гости, нашите ръчно изработени подаръци и сувенири са подходящи за всякакъв повод. Кръщене, имен ден или фирмено парти – Вашият празник ще бъде по-различен и приятен с нашите уникални предложения.

Предимството на подаръчетата ни е, че те са нестандартни, могат да се използват в ежедневието и са на достъпни цени. Например, щипката от снимката в ляво струва  1,50 лв.

Ако към нея се прибави магнит, тя може да се постави върху хладилник. Така се превръща в едно стилно украшение на кухнята. Може да се поставят бележки и снимки захванати здраво от сватбената щипка.

Това е само един от примерите за употреба на нашите подаръци от младоженците за гостите на сватбата, които са добър избор и за всякакъв друг повод. Разгледайте всичките ни предложения, за да откриете това, което подхожда най-много на Вас и Вашите Гости!

Как да Поръчате Ръчно Изработени Подаръчета?

Свържете се с нас като ни изпратите e-mail на ✉ [email protected] Ние ще отговорим на всеки Ваш въпрос в най-кратки срокове. Може да попълните и форма за контакт. Ако предпочитате директния контакт, ни се обадете на ☎ 0883 488309

За по-големи поръчки е необходимо да се свържете с нас поне седмица по-рано. Изпращаме пратки за цяла България с куриерска фирма ЕКОНТ с 10% намаление на цената на доставката и с наложен платеж. Имате право на преглед преди да заплатите, който и да е наш продукт.