Орландо Блум и Кейти Пери посетиха детска болница | Temaonline.bg

1
302
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ПРЕДКОЛЕДНО
Орландо Блум и Кейти Пери посетиха детска болница
Двамата артисти се представили с коледни изпълнения пред детската публика и се снимали с малките пациенти, после им раздали подаръци.

22 Декември 2016 00:26
0

принтирай

|

текст

Британският актьор Орландо Блум и американската певица Кейти Пери гостуваха в детска болница в Лос Анджелис, съобщиха от лечебното заведение.

Болницата написа във Facebook: “Никога лоши, винаги приветливи. децата от Детската болница получиха напълно заслужено посещение от Санта и госпожа Клаус…които случайно удивително приличаха на Кейти Пери и Орландо Блум”.

Двамата артисти се представили с коледни  изпълнения пред детската публика и се снимали с малките пациенти, после им раздали подаръци. Те дори пяли в дует и раздавали автографи. 
 

 

Майката на едно от децата, лекувани в болницата написа в Instagram:  “Кейти Пери и Орландо Блум дойдоха и пяха коледни песни. Беше красиво. Толкова съм им благодарна, а научихме, че утре ще си бъдем вече в къщи“.

 

 

Орландо Блум стана световно известен с ролите си във „Властелинът на пръстените” и „Карибски пирати”. През 2009 година той беше посланик на добра воля на УНИЦЕФ. През 2013 година Кейти Пери също беше посланичка на добра воля на Детския фонд на ООН. Дискографията на певицата включва четири студийни албума. Последният – Prism, излезе през 2013 година.