ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ ТИП СКУТЕРИ ВТОРА УПОТРЕБА

1
1130
Добави коментар
venco_80
venco_80

ПРЕДЛАГАМЕ ИНВАЛИДНИ СКУТЕРИ ВТОРА УПОТРЕБА НА ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ И ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА СКУТЕРИ В СВЕТА! ТАКИВА СА INVACARE, PRIDE, TGA, STERLING, BOOSTER, SHOPRIDER, FOREVER ACTIVE, WHELTECH, RASCAL, FREERIDER, CRAFTMATIC, JAZZY, PERMOBIL, GOGO

ПОВЕЧЕТО ЦЕНИ НА НОВИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ ТИП СКУТЕРИ С АКУМУЛАТОРИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛОВЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПРЕКАЛЕНО ВИСОКИ ЗА СТАНДАРТА НИ НА ЖИВОТ, ТАКА И ЗА ПОВЕЧЕТО ХОРА КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ТЯХ. 

Високата цена не винаги определя качество, комфорт и дългогодишно използване от собствениците на тези акумулаторни инвалидни колички. Много от предлаганите нови електрически скутери са китайски с цел по големи печалби. Тези скутери макар и чисто нови, създават много чести проблеми още в първите 2 години. Те се предлагат на цени от 2500 до 3500лв. Също така на Българския пазар има инвалидни скутери на водещи световни марки, които са надежни за управление, качествено произведени, но стигат цени до 5000лв, за тези пари в България може човек да си закупи автомобил в задоволително и добро състояние. 

Можем искренно да кажем и гарантираме, че нашите скутери които са втора употреба, и са внос от страни в европейския съюз, не са китайски, те са много по надеждни, издръжливи, предлагаме модели на водещи производители и надежни световни марки на приемлива цена и ще ви служат много по-дълго време от някой скъпи и нови такива!

Всички скутери се проверяват преди продажба за дефекти, неработещите части се подменят или отремонтират всички неизправности!

Осъзнавайки тежкото социално и неравностойно положение на хората със специални потребности, ние се опитваме да предложим  втора употреба инвалидни колички, скутери на отимално добро съотношение спрямо цена, качество и комфорт. 

Инвалидните колички или Мобилните скутери втора употреба обикновено са подходящи за хора с увреждания, възрастните хора, хора в неравностойно положение и с наднормено тегло, които желаят да си възвърнат своята независимост и подвижност. С един от нашите втора употреба мобилни инвалидни скутери вие ще бъдете приятно изненадани колко по-голям контрол имате върху вашето ежедневие и нужди. 

Разходката навън през хубавите и слънчеви дни на годината или пазаруването може да бъде доста стресиращо, изморително и неудобно. С инвалидния мобилен електрически скутер имате удоволствието с лекота и желание да се предвижите във вкъщи, в офиса, също достъп до магазини, молове, музеи и обществения транспорт да напазарувате в града или на село, да почуствате като пешеходец по тротоара да се разходите в парка безгрижно с приятели, да отидете на почивка без притеснения, стрес и напрежение!

 

Ако ВИЕ не искате да чакате тромавата процедура при която се отпуска целева помощ за закупуване на скутер от „Агенция за Социално Подпомагане“ или са ви отказали и нямате право на такава, а сумата за нов е непосилна за вас, ние ще ви предложим инвалиден скутер втора употреба на добра цена в добро изправно техническо състояние!