Шамбала Против Уроки Lucky Day

74
399
Добави коментар
jana.bojilova.1
jana.bojilova.1

Описание на продукта:

Шамбала Против Уроки Lucky Day

Шамбала Против Уроки Lucky Day – ръчно изработена от червена восъчна корда и метален талисман – Детелинка (2см/2см) с Калинка;

Превърналите се в абсолютен моден хит гривни Шамбала, водят своето начало от древен Тибет, където са били по-скоро религиозен аксесоар, отколкото свързани със суетата накити. Въпреки промяната с течение на годините, хората все още носят плетеницата от камъни и връв, с надежда за душевен баланс, спокойствие, и хармония между физическото и ментално тяло. Цените им варират от достъпни до доста високи, но всичко зависи както от марката, под чието име се предлагат, така и от използваните материали. Успокояващо е, че разнообразието от модели и цени, дава възможност на всеки да се сдобие с този толкова актуален талисман.

Шамбала Против Уроки Lucky Day

Нашите баби пък са вярвали в силата на червения цвят и връвта в наситено алено, затова на новородени или болнави деца винаги се връзвала такава връвчица. Днес донякъде това се превърна в мода, особено ако се вгледате в ръцете на известните личности, но въпреки това никой не отрича способностите на аленочервения конец да предпазва от лош късмет и да носи здраве, на този, на чиято китка е привързан.

Легенда разказва за това, как когато Адам и Ева били изгонени от Райската градина, Ева откъснала четирилистна детелина, за да си спомня за дните прекарани там. Затова, ако в градината ви има четирилистна детелина, в нея има и късче от Рая и божията благословия е с вас.