Позата в която ТОЙ ви гушка издава какъв е характера му – разбери всичко ТУК!

1
330
Добави коментар
slavchev
slavchev

Вие сте много селективни, когато става дума за хората, които допускате в живота си, но тези, които вече са там, имат голям късмет. Никога няма да им покажете егоизъм, винаги вземате предвид чувствата, нуждите и особеностие на другия, но в замяна очаквате същото.

2. Голямо столче – надежден защитник

Вие сте здравомислещи и винаги готови за всякакво развитие на нещата. В трудни времена не може да се намери по-надеждно и здраво рамо от вашето. Често поставяте интересите на скъпи и близки пред своите, защото тяхното щастие е по-важно.

3. „Индивидуална“ лъжица – независими и внимателни

Основното ваше качество е деликатността и вродената дипломация. Всяко ваше действие е съзнателно и внимателно, така че никога няма да направите нещо в пристъп на ярост или гняв. За вас е наложително да имате своя собствена територия, лично пространство на физическо или емоционално ниво, но това изобщо не означава, че сте по-малко привързани към любимия човек.

4. Поза „коала“ – честни и любящи

Вие сте честен в своите чувства и намерения. Почти неподкупен. Не толерирате неяснотата и игричките, никога не криете истинските си емоции, без значение дали те са добри или лоши. И винаги знаете на чия страна сте!

5. Голямо и малко „столче“ – мека и тиха личност

Каквото и да правите, то винаги е с най-добри намерения. Вие всичко преживявате дълбоко и на момента. Първото впечатление от вас е за силен и самоуверен човек, но хората, които ви познават добре, разбират колко далеч е това от истината. Имате ли уязвима страна, откривате я само на най-близките.

6. Лъжичка с преплетени крака – любяща и надеждна личност

Вие принадлежите към самоуверените хора. Не е необходимо да хвалите или да завиждате на някого. И така сте си добра. Повечето от вас ценят честността и откровеността както в себе си, така и в околните.

7. Малка голяма лъжица – разумна и силна персона

Най-вероятно сте по-мъдри от всичките си приятели, често ви молят за съвет и вие инстинктивно се опитвате да се грижите за скъпите вам хора.

8. Лъжичка „сандвич“ – оригинални и забавни

Природата ви е дала страхотно чувство за хумор и желание да опитвате нови неща. Енергията във вас кипи, така че се опитвате да гнаправите за 24 часа повече от средностатистическия човек. На хората до вас им е много интересно и забавно.