Нокаут, или Всичко, което тя написа

1
308
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

По Коледа излезе подгряващият трейлър за новия пълнометражен филм на Ники Илиев, сниман в САЩ и очакван по кината догодина (видео)

След „Чужденецът“ и „Живи легенди“ Ники Илиев и Саня Борисова се завръщат на големия екран с „Нокаут, или Всичко, което тя написа“. Сюжетът на новия им филм ни отвежда не само на боксовия ринг, както личи от заглавието, но и в света на музиката, мечтите и, разбира се, Ню Йорк.

Ники Илиев е режисьор и сценарист, а в главната женска роля е половинката му Саня. По традиция във филма има и „вносна“ звезда – след Кристоф Ламбер и Микеле Плачидо, чужденецът в актьорския екип този път е Гари Дърден (сериала „От местопрестъплението“).

Виж още: Вносните звезди на българското кино

Участват още: Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова, Христо Гърбов, Александър Кадиев.

Сюжетът:

След редица травми, нанесени му на ринга, Арън се е оттеглил от професионалния спорт, като е обявен и за психически нестабилен.

Той се запознава с Жана, момиче с подобни на него странности, което всички около нея са провъзгласили за луда. Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби, брат на Жана, млад ММА боец, който се опитва да използва ситуацията в своя полза.

Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана – и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие. У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство на вина за това, което върши – и въпреки отношението на обществото към тези хора, той ги усеща по-достойни и истински от себе си…