Частна детска градина Усмивка

1
349
Добави коментар
maksoft
maksoft

   Ако има нещо по-хубаво от децата, то това са усмихнатите деца. В частна езикова детска градина и ясла „Усмивка“ ние се грижим личицата на нашите слънца да бъдат вечно засмяни.

   Безграничната обич към тях ни вдъхнови да създадем езикова частна детска градина, където можем да се грижим за най-ценното нещо в живота – нашето бъдеще. Осъзнаваме, че не можем да заменим изцяло майчината и бащина грижа, но можем да дадем на децата Ви обичта и вниманието, от което имат нужда. В нашата „Усмивка“ ние се забавляваме заедно, смеем се и се обучаваме.Това, което предлагаме е спокойно и щастливо детство за нашите деца.

   Частна езикова детска градина и ясла „Усмивка“ е разположена в един от най-чистите райони на София – кв. Бояна. Разполагаме с просторен и обезопасен двор, в който децата играят и се забавляват на чист въздух. Модерната ни база създава пълен комфорт и удобство на малчуганите.

   Детска градина и ясла „Усмивка“ има сключен договор с МБАЛ „Света София“ за постоянен контрол и превенция на здравословното състояние на децата. Прегледите се извършват всяка седмица.

   Консултации с логопед и психолог.

Работно време:     7.30 – 19.30

      Мили Майки и Татковци, Баби и Дядовци, каним Ви да се запознаете на място с нас и сами да прецените дали сме достатъчно надеждни и усмихнати, за да поверите най-ценните си същества на нашите грижи.