Топ автоаксесоари от Алиекспрес

2
747
Добави коментар
power
power

Китайският онлайн магазин Aliexpress.com набира все повече популярност и в България, до голяма степен това се дължи на ниските и конкурентни цени които предлагат. Въпреки, че стоката се на мира на хиляди километри от нас, в повечето случаи излиза по-евтино да си ги поръчаме от там. Има разбира се и някои клопки за които следва да бъдем внимателни.
На какво да обърнем внимание при пазаруването в Aliexpress?

Първото нещо на което трябва да се обърне внимание е доставчика / производителя / продавача. В Алиекспрес продуктите могат да бъдат предлагани както от частни лица така и от големи производители или фирми. Хубавото в случая е рейтинговата система в сайта, която ни позволява да разберем кой е по-надежден и естествено коментарите и отзивите от клиентите. В коментарите може да се придобие представа за времето за доставка, качеството на продукта и комуникацията с продавача.

Много от стоките излизат с различни цени в сайта. Най-лесният начин да се избегне объркване е като се ползват филтрите предлагани от сайта. Избирайте филтри с продавачи с висок рейтинг. Така ще избегнете не само измами, но ще получите и по-добро обслужване. Ако изберете „топ продавач“ цените им на дребно най-вече зависят от количеството стока която ще поръчате. По-ниска цена се постига чрез покупка на по-големи количества. Например големите производствени предприятия ще ви предложат наистина ниска цена, но ако закупите 100 броя.
Как се осъществява доставката на стоки от Aliexpress?

Като правило на повечето продукти доставката е включена в цената това се обозначава с Free shiping. Част от търговците ще ви таксуват за доставката – в повечето случаи това е за твърде обемисти или тежки продукти които са на много ниска цена. Продавачите предлагат различни методи за доставка. Безплатният или евтиният вариант най-често е и най – бавен. Срокът за доставка е от 15 до 60 дни. Имате възможност да избирате дали стоката да може да се проследява, да пристига с частни куриери от типа на DHL, TNT или други.
Някои търговци предлагат и изпращане на стока от страна членка на ЕС. Това е важно и удобно когато поръчвате скъпа стока, която би била обмитена и с начислено ДДС ако се внесе от Китай. Когато стоката се праща от склад в Европа тя пристига и доста по-бързо

Но нека започнем по същество към списъка с продуктите които сме ви подготвили за вашият автомобил. Списъкът е изготвен на база значими и интересни. Основни критерии са ниска цена, рейтинг и коментари за качеството на продукта.

Топ Аксесоари за Автомобили
Устройството е скрито под огледалото за обратно виждане. Устройството позволява контрол на камерата чрез приложение на вашият смартфон, както и наблюдение в реално време от телефона.

 

Снабдено е със 7 инчов LCD екран + безчижна камера и осветление за обратно виждане. Инсталацията е изключително лесна, без кабели а огледалото за обратно виждане и  екран огледалото се свързват чрез Wi-fi. Вградените LED светлина осигуряват отлична видимост при паркиране през нощта

 

Можете да извършвате автодиагностика, да прегледате грешки и друга информация за състоянието на автомобила си. Устройството е подходящо за всички европейски, японски, корейски и американски автомобили, произведени след 2003 година.
 Включето това малко устройство в audio jack-a на на музикалния плеър във вашият автомобил и споделете вашата музика в автомобила посредством Bluetooth. Ресийвърът е снабден и с микрофон благодарение на който ще можете да провеждате и разговори докато шофирате т.е. ще чувате от колоните в колата без да използвате телефона си.
Това малко устройство превръща телефона ви в локална радио станция. Настройвате честота на излъчване на устройството, настройвате същата честота на приемане на радиото във вашият автомобил и избирате и пускате вашите любими песни от телефона си.
Трансмитера може да се ползва и в домашни условия 😉
 
Работи със сим карта на честоти 850M/900M/1800M/1900M – т.е. поддържа сим карти на Българските оператори.  Има GPRS и вградена антена. По всяко време може да получите местоположението на автомобила си, необходимо е да има само покритие на мобилния ви оператор.