Новата сграда на Европейския съюз

1
295
Добави коментар
seomystic
seomystic

Новата сграда на Европейския съюз

 

Управлението на Европейския съюз вече вече ще се подвизава в нова сграда в Брюксел, която изглежда повече от невероятно.

Новата конструкция, в която ще се помещава Европейския съюз включва огромен стъклен атриум и впечатляващ интериорен дизайн.

Иновативната сграда, разбира се, е енергоспестяваща, включва метални стълби и соларни панели, както и алуминиерви конструкции.

 

 

Белгийското студио „Сеймън и Партнърс“ заедно с италианската фирма „Студио Вале“ стоят зад уникалната структура и фасада на сградата, в която е разположена е мащабна сферична конструкция. 

 

 

Всъщност новото седалище е изградено, като към съществуващата сграда Европа е добавена нова фасада от 3750 рециклирани дограми на прозорци, които по-скоро наподобяват скеле, отколкото завършен екстериор.

 

 

Извити линии, алуминиеви структури, метални стълби и много стъкло са основните елементи както в екстериора, така и в интериорната част.

 

 

Интериорният дизайн е с неочаквано пъстро излъчване, включващо килими с ярки цветове на дъгата, по идея на белгийския артист Джорджес Моронт.

Новата сграда отваря врати този януари и обещава да бъде новата архитектурна забележителност на Брюксел.