4 неща, с които жените отблъскват мъжете без да знаят!

1
288
Добави коментар
slavchev
slavchev

Мъжете са от Марс, а жените от Венера, когато става въпрос за връзки. Много често ние смятаме, че определено поведение е правилно, но всъщност представителите на силния пол са на друго мнение.

Ето няколко начина, с които жените саботират собствените си връзки. Преди да ги прочетете, се запитайте „Колко от тях правя или съм правила?“

1. Анализират всяка дума, която кажат мъжете

Типично един мъж може да каже или направи нещо, без да се замисли много. От друга страна ние сме склонни да прекарваме часове, дискутирайки с приятелките си нюансите на това, което е казал той или е направил. Те ще разгледат всяка част от комуникацията. Беше ли съобщение? Имаше ли усмихнато личице? Кога е писал? Колко съобщения е пратил този ден?
Знаем, че е трудно да не премисляте нещата, когато излизате с някого, особено ако той не е най-добрият в изразяването на чувствате и емоциите. Ако не ви е писал днес или не прави дългосрочни планове, просто се пуснете по течението. Той най-вероятно е зает или има лош ден, или седмица. Не знаете. Не прекалявайте с прекалено анализиране, защото по този начин само вредите на връзката си.

2. Нямат собствен живот
Много хора започват връзки прекалено бързо и инвестират в тях, когато все още не познават добре човека.
Животът ви не трябва да се върти около някого, когато сте срещнали преди един месец. Живели сте толкова дълго време сами и то добре, затова не спирайте да правите това, което обичате и не забравяйте за останалия си живот

3. Актове на отчаяние
Отчаянието е основна причина, заради която много мъже отхвърлят жените. Това показва, че сте несигурна и имате ниско самочувствие, а също така, че имате нужда от постоянно одобрение. Ако той е излязъл с приятели, оставете го спокойно да се забавлява. Не проверявайте социалните мрежи, за да видите какво прави, нито пък не го заливайте със съобщения.

4. Опитвате се да го промените
Да се опитвате да промените някого не е рецепта за щастлива и здравословна дългогодишна връзка. Няма ищо лошо в това да окуражавате някого да бъде най-добрата версия на себе си или да му помогнете да види други опции. Но никой мъж не иска неговата „майка“ да му казва какво да прави и какво върши грешно. Ако имате нужда да критикувате някого заради това, че не живее според вашите очаквания, сте с грешния човек. Бихте ли искали някой друг да прави същото с вас?

Източник: iwoman.bg

Свързани