Доналд Тръмп за Мерил Стрийп: Тя е лакей на Хилари Клинтън

1
288
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Избраният за президент на Съединените щати милиардер Доналд Тръмп нарече актрисата Мерил Стрийп „една от най-надценяваните актриси в Холивуд” в отговор на нейна реч по време на наградите „Златен глобус”.

На снощната церемония актрисата беше удостоена с почетната награда „Сесил Б. де Мил” и Стрийп отново нападна директно новоизбрания американски президент, когото така и не назова по име.

Актрисата използва връчването на статуетките „Златен глобус“, за да отправи силно социално послание.

Според нея епизодът, в който милиардерът е имитирал репортер с увреждане на официално събитие, е най-впечатляващото изпълнение на годината. „Това разби сърцето ми когато го видях. Все още не мога да го повярвам, защото не беше филм. Беше реалният живот”, допълни актрисата.

„Мерил Стрийп, една от най-надценяваните актриси в Холивуд, не ме познава, но ме нападна снощи по време на „Златните глобуси”. Тя е лакей на Хилари Клинтън, която загуби много”, написа Тръмп в „Туитър”.

 „За стотен път: Никога не съм се „подигравал” на репортер с увреждане (никога няма да го направя). Просто му демонстрирах „лазене”, след като напълно промени историята на 16-годишно момче, за да ме изкара лош. Просто още нечестности от медиите”, пише Тръмп.