Кои са храните, с които ще се вталим след празниците?

1
307
Добави коментар
svetla58
svetla58

След празниците всички се чувстваме малко по-некомфортно от преди. Можем спокойно да кажем, че ваканцията ни подейства отпускащо, защото ни накара да се отдадем на някои от най-големите си страсти – тестото и сладките неща. За да се вталим бързо, трябва да включим в менюто си няколко храни, с които ще успеем да си възвърнем свежия вид и добър тонус. Днес сме подготвили за вас меню, с което да отслабвате вкусно. Ето и храните, които трябва да си набавите:

Диня и пъпеш – тези вкусни плодове съдържат огромно количество вода и малко захар, което ги прави чудесни за междинни хапвания и закуска. Водата в тях помага да извеждане на токсините от организма.

Цитрусовите плодове – те са ценен източник на витамин Ц, съдържат малко въглехидрати и са чудесни за поддържане на чревния баланс. Правете си сок от грейпфрут и портокал всяка сутрин, за да се чувствате свежи и в отличен тонус.

Ябълката – този златен плод подпомага отслабването с ценни фибри в състава си, а също така пектинът в него е полезен и за сърцето.

Карфиол – този зеленчук съдържа изключително малко калории за сметка на ценния витамин Ц. Можем да го хапваме в неограничени количества. Ние ви препоръчваме да го запарите, а също и да си го направите на крем супа, с която ще се вталите много бързо.

Риба– когато говорим за диета, никога не пропускаме да я споменем. Тя е вкусна, диетична и много полезна. Нейните ненаситени мастни киселини допринасят за функцията на черния дроб и сърцето, а също така подпомагат бързото отслабване. Включвайте рибата в менюто си всеки ден и тялото ви ще ви се отблагодари.

Спанакът – този вкусен зеленчук съдържа много желязо и е полезен и за здравата ни кожа. Включвайте го в седмичното си меню, защото е беден на калории, но богат на вкус и витамини. Можете да си правите и енергийни шейкове с него, защото е перфектен за здравословно смути.

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, звезден стил, звезди, здраве, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, ПОДИУМ, Потайности, тяло, Шопинг експерт