Бизнесдамата Мая Христова посвети юбилея си на човечността

1
881
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Бизнесдамата Мая Христова е безспорния лидер в надпреварата за благотворител на годината. Притежателката на ММ-груп събра над 450 приятели, клиенти и бизнеспартньори в името на човечността. В кратка и дисциплинирана откъм инструкции покана, Христова насърчи своите гости да не носят цветя и подаръци, а според волята си да оставят дарение за нейната кауза. А именно, чрез сдружение „Оренда“ и фондация „За нашите деца“ – да бъде спомогнато  за изграждане на „Семейни къщи“, за да могат изоставените бебета да получат необходимите за всяко дете грижи и внимание.

С равносметка, че началото на тази инициатива е напълно успешно, събитието по юбилея на красивата дама, продължи с кулинарни приключения, изпълнени от екипа на шеф Андре Токев, чиито ресторант се намира в сградата на ММ-груп.

Сред първите гости, по традиция елегантни и отлично приети в обществото, бяха притежателя на Парадайз център г-н Давид Михайлович и съпругата му. Последвани от архитектите Таня и Калин Дикови, бизнесдамите Славка Занева, Анелия Петкова, лорд Евгени Минчев, дискретни клиенти на компанията, артистичен и дипломатичен елит. Пищна програма оповести юбилейната торта, около която се събраха синът и дъщерята на рожденичката, също включени в семейния бизнес.

Коментари

comments