Антицелулитни процедури с VelaShape II – още по-мощен апарат за премахване на целулит и изглаждане на кожата

10
308
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Антицелулитни процедури с VelaShape II – Нова технология с 30% по-голяма мощност за премахване на целулит и стягане на кожата в Център за естетика Вега!

Vega Center сме първите и единствени в Пловдив, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape II (Вела Шейп) e последно поколение медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата и намаляване на обиколки на дупето, бедрата, ръцете, корема, ханша …

Vela Shape 2 e с 30%  по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген.

Мощната радиочестота в новият Vela Shape (Вела Шейп), в съчетание с инфрачервена светлина, водят до екстремна активация на метаболизма на мастните клетки и в последствие до тяхното стопяване. Вакуумът, който се създава, спомага за третиране на определен кожен участък и за по-дълбокото навлизане на би-полярната радиочестота и инфрачервената светлина. Разградените мазнини се отделят от организма чрез лимфният и кръвният ток, а резултата за ползотворното влиянието е видим още след първата процедура – кожата става изключително гладка, еластична без неравности и целулит. След 6-8 процедури обиколките се намаляват с 4-8 см, а на бедрата с около 2 см.

VelaShape II има сертификат от FDA (Американската асоциация за контрол на храни и лекарства) за ефективно намаляване на обиколката и изглаждане на целулита.

Процедурата с Vela Shape е високо специализирана и се изпълнява от сертифицирани и обучени кинезитерапевти, които преценяват съответните показания и противопоказания.

Резултатът е научно и клинично доказан – с новият VelaShape II е постигната максимална мощност на би-полярната радиочестота, която е ефективна при разграждане на мазнините и премахване на целулита.

Доверете се на новите технологии и научно доказаните методи и заповядайте в Модерния център за красота Вега!

ПО-СЛАБИ С 4 САНТИМЕТРА И БЕЗ ЦЕЛУЛИТ САМО ЗА 6 ЧАСА!

Показания на Vela Shape ІІ:

нов и стар целулит във всички зони – ръце, бедра, корем мастни натрупвания в областта на корема, паласки, брич и ръце отпусната кожа след раждане и рязко отслабване двойна брадичка омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете стрии – подобрява текстурата на кожата след липосукция

Клинично доказани резултати от модерния апарат VelaShape ІІ: Резултатите са клинично доказани и са видими още след първата процедура.

Какво е целулит, кога се появява и как да се преборим с него?

Всяка жена иска да се пребори с целулита. Това е проблем, който се появява при някои още при пубертета, по време на бременност, след отслабване, може да се яви при вземане на контрацептиви, след менопаузата … Според статистиката – близо 85% от жените в зряла възраст са засегнати в някаква степен от „портокаловата кожа“. Целулит се появява при хормонален дисбаланс, неправилно хранене, наднормено тегло, заседнал начин на живот, а и наследствено.

Целулит наричаме натрупаните в подкожния слой отпадъчни продукти, вода и мазнина. Целулитът можем да го разделим на два вида. Единият – по-масовия и безобиден целулит е, когато се забелязва едва при притискане или свиване на тъканите на бедрата или седалището. Другият и по-нежелан тип е – т.н. портокалова кора, портокалова кожа, стрии. Той е забележим дори и на пръв поглед, забелязва се даже и при нормален стоеж или легнало положение.

Има много начини за лечение на целулит, някои по-ефективни, други по-бавни и „мъчителни“. В много козметични салони целулита се третира с различни кремове и лосиони, може да се прилагат и различни процедури у дома, препоръчват се всякакви диети за отслабване, упражнения за стягане, комбинирани методи за отслабване, стягане и премахване на стриите, но резултатите са индивидуални. Обикновено се изисква доста воля, усилия време, за да се справим така с целулита.

За да се отървем от омразния целулит бързо и ефективно, достатъчно е да правим няколко процедури с новия антицелулитен апарат VelaShape ІІ, който гарантирано премахва целулита.

Подари си красива кожа и изваяна фигура! Vega Center идва на помощ с ефективна процедура на нормални цени – третиране зоните с целулит с Vela Shape II! Процедурата на зони трае 30 минути, а на цяло тяло – 50 минути.

зони по избор – крака (отпред, отзад) и ханш или на зона корем и паласки цяло тяло (крака – отпред и отзад, ханш, корем и паласки)

Ако имате целулит – не се опитвайте да живеете с него, а подходете по правилния начин, за да имате по-трайни и бързи ефекти!

Телефон за записване за VelaShape ІІ – 032 57 77 99 и 088 99 22 577

 

ЦЕНИ за Антицелулитни процедури с VelaShape II

 

В бързината, при търсене на антицелулитни процедури, целулит, стягане, терапия на целулит, Вела Шейп 2, може да сте написали на латиница – anticelulitni proceduri, celulit, tselulit, stqgane, styagane, велашейп 2, или пък сте написали грешно – ьхшсъевквсшхс зидъеакис, ъевквсш, шяевквсш, яш,жьхе, яшщьжьхе, эевь ягьзе __, … както и да е, Vega Center Ви предлага тази терапия изгодно!