Истината винаги е важна! Съберете информация за настоящи и бъдещи бизнес партньори, колеги, служители.

10
417
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

В Детективска агенция Фокс разполагаме с опитни детективи както в частните, така и в бизнес разследванията. Разполагаме със собствени сървъри за наблюдение и проучване на обекти в национален и международен мащаб.

Нашите частни детективи са специализирани в наблюдение на бизнес партньори, откриване и локализиране на длъжници, свидетели или изчезнали хора, проучване на служители и кандидати за работа, разследване на финансови и застрахователни измами и др. С опита и възможностите, с които разполагат нашите частни детективи, можем да изпълним всички детективски услуги – ефективно и надеждно, навсякъде в България, дори и в кратък срок. Детективска агенция Фокс предлагаме консултации за частни лица и фирми, изучаване на търговски пазар и пазарни ниши, а нашите детективи могат да съберат достатъчно солидна информация за Ваши евентуални бъдещи бизнес партньори, колеги, служители във фирмата.

Истината винаги е важна!

Детективска агенция Фокс е Вашето решение, защото имаме вече повече от 17 години опит в детективските разследвания и се стремим да предоставяме отговорите и фактите, от които се нуждаете – с максимална точност и бързина.

Ние, Detective Agency Fox, поддържаме най-високите стандарти за частни разследвания, без компромиси и то на разумни цени.

Дискретността, ефективността и професионалната етика на нашите детективи внушава увереност и доверие!