Покер рабати за депозит от PokerStars!

2
334
Добави коментар
Bonuskodove
Bonuskodove

Представямe Ви промоционалната оферта на Покер Старс “рабати за депозит”. С това предложение имате възможност да вземете рабат до 600 долара при първи депозит.

Как работи?

Регистрирайте нова сметка в покер старс използвайки poker stars бонус код предоставен от bonuskodove.com

След като направите първия си депозит с реални пари, Покер старс ще Ви даде рабат на стойност до 600 долата. За да се възползвате от пълната сума на рабата, можете да направите до три депозита в рамките на 60 дни. След депозирането е нужно да спечелите точки за VIP играчи (VPP точки), като участвате в игрите с реални пари на PokerStars. Всеки път, когато спечелите 200 VPP точки Pokerstars ще добавя 10 долара към сметката Ви. Разполагате с четири месеца след всеки един депозит, за да спечелите необходимите VPP точки за освобождаването на рабата. Ако депозирате по-малко от 600 долара и впоследствие депозира още пари, ще имате възможност да използвате парите от двата депозита за един рабат, на стойност 600 долара.

Всяка част от рабата ще е възможна за изчистване за не повече от 120 дни, за това е важно да спечелите достатъчно на брой точки, за да Ви бъде изплатен рабатът и да се възползвате от парите.

Очаквайте информация за още промоции от Pokerstars, както и други компании за спортни залози и игри.