Тази супа е истинско природно чудо, по-мощно от всички антибиотици от аптеката! Вижте как да я приготвите!

3
363
Добави коментар
slavchev
slavchev

Тази супа е изумително ефективна ако искате да излекувате грип, настинка, инфекция на ушите и много други проблеми. Използването на чесън, червен лук и мащерка в супата ще унищожат вируса и слабия имунитет.

Хората, които са опитали тази супа се чудеха колко помага.

Чесънът е доказано, че има по-голям ефект, отколкото двата най-известни антибиотици, сочи проведено изследване в Университета на Вашингтон.

Съставки:

50 скилидки чесън (обелени и почистени)
2 супени лъжици масло
2 чаени лъжички зехтин
2 големи глави червен лук
1 чаена лъжичка прясна мащерка (нарязан)
6 чаши (250 мл всяка) истински пилешки бульон от сварено пиле
1 връзка билки (магданоз, мащерка, дафинови листа)
3 чаши стар хляб (за кротони)
1 чаша заквасена сметана

Начин на приготвяне:

Трябва да загреете фурната на 180 градуса. Отделете 1/3 от чесъна и го полейте със зехтин в алуминиево фолио. Пече се във фурната за 90 минути, оставете да се охлади. Загрейте маслото в тенджера. Задушете ситно нарязания лук в продължение на 10 мин. Добавете суровия чесън, който трябва да сте намачкали и изпечения чесън и ги поставете при задушения лук. Смесете всичко това и добавете мащерка, пилешкия бульон и поставете билките.
Намалете температурата и го оставете да къкри за 5 минути.

Извадете едрите билки /дафиновия лист/ и сложете цялата смес в миксера, докато стане кремообразна. Върнете в тенджерата и добавете заквасена сметана и сол, ако искате. При сервиране добавете крутоните.

Опитайте супата и след като се убедите в лечебния ефект със сигурност ще я добавите в любимите си рецепти, съветват от zajenata.bg.

Related