Уди Харелсън снима новия си филм, докато го излъчва в кината

2
435
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Lost in London Live пресъздава реални житейски случки отпреди две години и слива киното и театъра в уникална прожекция на 19 януари

Преди няколко години в Лондон имах едно доста злощастно преживяване, което реших да превърна в комедия, обяснява двукратно номинираният за „Оскар“ Уди Харелсън („Народът срещу Лари Флинт“, „Вестоносецът“), показвайки чифт белезници.

55-годишният актьор, който е родом от щата Тексас, режисира и изпълнява главната роля във филма „Изгубен в Лондон на живо“ / Lost in London Live.

Проектът му е уникален, защото се излъчва в избрани американски кина в реално време, докато текат снимките. Датата е на 19 януари, а сред актьорите са още Оуен Уилсън и кънтризвездата Уили Нелсън.

Всъщност Уди играе самия себе си по време на една луда нощ, вдъхновена от действителните му житейски перипетии. Докато полага усилия да се прибере у дома при семейството си, той се натъква на кралски особи, стари приятели и представители на закона, които сякаш са се наговорили да му попречат да успее…

„Винаги съм обичал театъра и киното и съм търсил начин да ги обединя. Когато реших да снимам в реално време, осъзнах, че това няма да е истински театър, защото липсва едно условие – публиката в залата. Като прожектирам филма на живо, докато се снима, се надявам да слея вълнението, което носи театралното изкуство, с мащабите и размаха на киното“, обяснява Харелсън, който е и автор на сценария.

Междувременно стана известно, че той се присъединява към актьорския състав на Star Wars филма за младия Хан Соло.

В главната роля вече е ангажиран Олдън Ерънрайх, а отличеният със „Златен глобус“ Доналд Гловър ще играе първия му приятел Ландо Калрисиян, популярен от превъплъщението на Били Дий Уилямс в „Империята отвръща на удара“ и „Завръщането на джедаите“.