Пламен Иванов с участие по BG On Air

1
303
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

Пламен Иванов с участие по BG on Air.

Един от основателите и финансов директор на холдинга „Flamant“ представи в навечерието на коледните празници своята оригинална гледна точка за бизнесът наречен Музика.

БГ он Еър бе доскоро позната като бизнес телевизия с насоченост към определена категория зрители. Kато финансист и доктор на икономическите науки Пламен Иванов отговаря на този профил и има компетенциите, както и опита за представяне на бизнес средата, възможностите, заплахите за развитието му. Практиката в защитата на авторските и изпълнителските права и потенциала им, е подценявана дори от самите собственици тема. Допълнителната възможност за приходи, прави всяко участие и изказване на специалиста интересно. Пламен Иванов стои освен зад Flamant, в основата на Music Clinic Records, както и в Управителния съвет на Профон, организацията за колективно управление на права на продуценти и артист-изпълнители.
Наскоро променилата своята концепция телевизия България Он Ер привлича все по-голяма аудитория, различен поглед и нови предавания на външни продукции. Това я прави интересна, атрактивна и търсена от млада публика. Влиянието на телевизията се увеличава, и е все по високо в рейтинговите проучвания.

Проблематиката на музикалния бизнес, онлайн маркетинга и доходността от култура са теми, които засягат не само професионално ангажираните, а и буквално всеки един от нас. Специалистите в областта са малко, професионалистите с практически опит още по малко, а меценатите – единици. Flamant Digital с удоволствие представя своите кадри и се радва на увеличаващото се медиино внимание, професионална висока оценка и нови партньорства.

Вижте цялото интервю на Пламен Иванов:

Свързани