Комплект астро Гривна „Жълта роза“ и Обеци Жадеит на промоционална цена!

1
286
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

Вземете тези две красиви бижута в един прекрасен комплект! Възползвайте се от промоционалната цена от 39.80 лв.  вместо 44.80 лв.
– Гривна „Жълта роза“  
– Обеци Жадеит

Жадеитът (lapis nephriticus) е докаран от испанците от Мексико, където го смятат за камък, лекуващ бъбречни болести. През XVII век камъкът се донася в Европа от Китай. Според императорските китайски традиции, жадеитът може да се пребори и с бръчките по лицата. Придворните дами задължително си правели масаж именно с този камък. Според императорските китайски традиции, жадеитът може да се пребори и с бръчките по лицата. Придворните дами задължително си правели масаж именно с този камък. 

Карнеолът е незаменим в изтънчените любовни игри: дава сили, изостря усещанията. Зареден, може да тонизира и хармонизира. С карнеол до възглавницата се присънват хубави сънища. Влияние върху здравето – спира кръвотечения, при проблеми с кръвта, анемии, импотентност, трудно забременяване, помятане, безплодие.

Ахатът е камък на мира и спокойствието. Способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Увеличава вярата в собствените ни сили. Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия. Препоръчва се за зодиите: Телец, Близнаци, Дева