Какви ще бъдат тенденциите в интериора през 2017 г.? /част 2/

1
303
Добави коментар
seomystic
seomystic

В този материал продължаваме да ви представяме едни от най-свежите и актуални дизайни, които ще завладеят интериора през 2017 г.

Цветове, текстил и бохемски шик – вижте как точно да преобразите дома си, за да бъдете в крак с модата.

 

Изкуствените покрития

 

 

Освен изкуствените пухкави постели, изкуствените покрития за стените също ще бъдат хит в интериорния дизайн. Цветният латекс може би ще бъде заменен с декоративни мазилки с интересни ефекти. Ефект на мрамор, ръжда, естествен камък или просто малко античен полъх, ще бъдат предпочитани за стените у дома. 

 

 

Независимо дали живеете в апартамент или къща, декоративните мазилки са едно трайно решение за вашия дизайн.

 

Повече текстура

 

 

Интериорните дизайнери ще се фокусират върху текстурата, дълбоките цветове и материи, като кадифето. Така че ви съветваме да се замислите как да съчетаете цветният латекс у дома с подходящия цвят меко канапе.

 

Заложете на тъмносиньо

 

 

Независимо дали се колебаете какъв акцент да сложите в трапезарията или какви мебели да изберете за спалнята, то този тъмен нюанс на синия цвят ще бъде хит през 2017 г. и спокойно може да го приложите, дори за стените в дома, като изберете съответния цветен латекс.

 

 

Повече артистичност

 

 

За всички фенове на изтънчения порцелан, изящните стъклени вази и фините материи, 2017 г. ще предложи нова тенденция в декорирането на дома, а именно – сложните аксесоари, плод на занаяти. Става въпрос за прелестните предмети от издухване на стъкло и несравнимата дървообработка. Ако сте ценители на подобни красиви аксесоари, то със сигурност трябва да подновите интериора с повече арт елементи.

 

 

„Сурово“ бяло

 

 

Освен ръчно правените стилни и ексцентрични аксесоари, дизайнерите през тази година ще заложат и на белите тонове в интериора, с цел да наблегнат на красотата на несъвършенството и на естествените и органични текстури.