Линдзи Лоуън може би е приела исляма | Temaonline.bg

1
354
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Холивудската актриса Линдзи Лоън е изтрила от „Инстаграм” всичко, което е писала и и снимала, и го е заменила с текст на арабски, което предизвика спекулации, че е приела исляма.

Сега на профила в Instagram няма нищо друго, освен името й и посланието на арабски Alaikum Salam. Този поздрав се свързва с ислямския етикет и поради това все повече са убедени, че тя е заменила Исус с Мохамед. Допълнително в подкрепа на тези съмнения говорят и заличените нейни селфита по бикини или с подкрепата на спонсори – което не е „халал“. 
 

Точно обратната теза защитават феновете, които смятат, че тя няма как да приеме религията, която веднага би я обявила за грешник и неверник – заради страстта й към алкохола и нестандартните земни удоволствия.

Скандалната холивудска звезда предизвика скандал ощепрез 2015 г., когато още в първия ден на присъдата й за обществено полезен труд в Ню Йоркски детски център тя се появи с Коран под мишница.   

Тогава тя само коментира, че „просто изучава текстовете на свещената книга на мюсюлманите“.

“Аз съм много вярващ човек и се открита да научавам нови неща“ – каза Линдзи. Тя каза, че в Лондон съседите й са саудитци и те са й дала Корана – от чисто любопитство и сега тя просто е решила да прочете религиозните текстове. 
 

Лоън започва кариерата си на 10-годишна възраст с участие в сапунена опера, а на 11 години дебютира в киното. Името й се завърта след участия в семейни комедии като „Шантав петък”, „Изповедта на една малолетна актриса”, Гадни момичета”.

Лоън има и три албума като певица: Speak (2004), A Little More Personal (2005) и Spirit in the Dark (2008).

Независимо от това, вниманието на таблоидите Линдзи привлича повече с извънсценичните си прояви, свързани със злоупотреба с алкохол и наркотици.