Rolland INSIGHT MAN BEARD Подхранващо олио за брада 50мл

1
339
Добави коментар
mashbg
mashbg

The INSIGHT MAN  е професионална линия продукти специално разработена на мъже., . Сертифицирането на ECO BIO, заедно с дерматологични проведените изпитвания, гарантира безопасни, ефективни формули с множество функционални свойства, благодарение на органични масла и екстракти, които те съдържат. Beard подстригване – използване на специални продукти за почистване, омекотяване и подхранване – играе важна роля в тази насока, така че винаги да изглежда подреден и чист.

ECO БИО КОЗМЕТИКА СЕРТИФИЦИРАНЕ

ICEA е един от най-признатите органи в сектора за сертифициране на екологични и етични. сертифициране Eco Bio Cosmesi на първо място отговаря на необходимостта от зачитане на благосъстоянието на организма, затова избора на сертифициран продукт е най-добрата гаранция за тяхната защита. Това означава използване на продукти, чиито суровини са били избрани и избран след строгите процедурни насоки, чиито принципи са основани на понятията Organic, екологична и Natural. Екологични и етични институт за сертифициране, е консорциум, който следи и удостоверява компании, които осъществяват дейността си по отношение на хората и околната среда, защита на достойнството на мъжете и жените по време на работа и правата на потребителите.

ПОДХРАНВАЩА BEARD OIL 

разплита брадата и се бори чупливостта ефект.

Подхранваща масло, за да омекоти и да даде блясък на брадата си, без да го претегляне надолу. Тя извършва реконструкция 

и омекотяващо действие.

Екстракти

ORGANIC ДАТА ЕКСТРАКТ –  има подхранващо, успокояващо ,  хидратиращо действие и тонизиращи свойства. Антиоксидант, ЗАЩИТНО го предпазва от агресията на външни агенти, поради високото флавоноид и витамин съдържанието.

БИО слънчогледово масло  –  антиоксидант, ЗАЩИТНО: Тъй като това е една отлична антиоксидант, той играе основна роля в защитата на клетъчните мембрани и срещу свободните радикали, отговорни за стареенето на кожата. ELASTICIZING, ПОДХРАНВАЩА: в козметиката се препоръчва използването на това масло за суха, дехидратирана кожа. Той действа като клетките на кожата обновител на, тъй като това е успокояващо и изглаждане.

БИО масло от коноп –  противовъзпалителни, омекотяване : хидратира и съживява брадата си, без той да е мазна или тежка. ЗАЩИТНО, Съживяване: на витамин Е се съдържа в това масло предпазва от свободните радикали, увеличаване на мекотата, combability и блясъка на брадата си.

 

Как да използвате :капнете няколко капки върху ръцете си, масаж на брада и мустаци, за да подхранват и дават блясък.

Размер

50ml