Упражнения по стил с несравнимата Тейлър Суифт

1
322
Добави коментар
svetla58
svetla58

Днес в една от най-любимите си рубрики „Упражнения по стил“ ще се спрем на несравнимата Тейлър Суифт. Сладката певица може и да има модни прегрешения, но стилът й моде да бъде определен като почти безупречен, класически и много кокетен.

Тейлър е любимка на всички момичета по света, а наскоро бе обявена и за една от най-скъпоплатените певици. Красавицата е абсолютна разбивачка на мъжки сърца, защото в леглото й е бил не един желан холивудски мачо.

Харесваме градския стил на Тейлър, както и лекия грим, който винаги избира. Стройната красавица залага на къси поли и рокли, които подчертават изящните й крака. Красавицата избира обувки с нисък и среден ток, а ние намираме това за особено секси.

На Червения килим Тейлър Суифт изглежда като абсолютна принцеса от приказките. Кукленската хубост на певицата се подчертава перфектно от дългите рокли и бляскавите декорации.

Влюбихме се в абсолютния хит сред превъплъщенията на Тейлър – тази дълга и ефирна бяла рокля, в която певицата изглеждаше неповторимо. Оставяме ви с още от визиите на красавицата, а скоро очаквайте още от нашите модни упражнения с друга холивъдска любимка.

Етикети:
„Упражнения по стил“, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, красиво, модерно, модни тенденции, стил, стилно, Тейлър Суифт, Шопинг експерт