Ако имате торбички под очите и тъмни кръгове, то сложете ТАЗИ съставка, която присъства във всяка кухня!

1
354
Добави коментар
Ginka_Iordanova
Ginka_Iordanova

декември 23, 2016

Коментарите са изключени за Ако имате торбички под очите и тъмни кръгове, то сложете ТАЗИ съставка, която присъства във всяка кухня!

РЕКЛАМА:

Може би знаете, че сода за хляб се използва не само, за да направите вкусни сладкиши, кейкове, бисквити, както и за почистване на кухненски шкафове. Много жени по целия свят използват сода за подобряване на здравето на кожата всеки ден.

Само погледнете етикетите на козметичните продукти, които използвате, и вие ще забележите, че дори и най-добрите кремове за лице съдържат Има много различни проучвания, които доказват невероятните здравословни свойства и ползите от тази толкова популярна съставка –сода за хляб. Но, както всички знаем – тези козметични продукти могат да струват много пари. Така че, защо да харчите излишни средства, когато можете да получите същия ефект много по-евтино и с помощта на естествени съставки. В тази статия ще ви покажем как да направите най-доброто домашно средство за защита, което ще ви помогне да се отървете от тъмните кръгове под очите.

Тази рецепта е много проста и е лесно да се направи. Просто трябва да следвате инструкциите и да не чакате чудото да се случи от раз. Като всяко естествено средство и това има нужда от малко повече настоятелност . Ето какво трябва да направите.

Първо, трябва да се добави малко вода в подходяща чаша, или най-добре ще е ако имате чай от лайка. След това трябва да добавите 1 чаена лъжичка сода за хляб и да разбъркате всичко добре. Когато забележите, че содата се разтваря в сместа, трябва да вземете памучен тампон и да я потопите в тази смес. Поставете памучния тампон под очите си – точно върху торбичките . Уверете се, че сте останали с този тампон поне 15 минути. След това трябва да измиете лицето си с топла вода и да сложите подхранващ крем върху лицето и подходящ околоочен крем.

Ще бъдете изумени от резултатите. Само след 1 седмица вашите тъмни кръгове под очите ще изчезнат. Ние наистина се надяваме тази статия да е била полезна за вас и да я споделите с повече хора.