Емануела проговори за кокаина в колата ѝ и помията в бранша! Горещо интервю!

1
372
Добави коментар
slavchev
slavchev

Реклама:

Името на фолкпевицата Емануела бе забъркано в пореден скандал. Този път информацията гласи, че служители на МВР са я пипнали с кокаин в колата. Случката се разиграла в един от последните дни на 2016 г. Топзвездата била откарана в столично Първо РПУ, след като открили в белия й автомобил 0,8 грама кокаин и категорично отказала да даде проба за наркотици. Изпълнителката на „Почти перфектен” се забавлява с клюките около нейната персона. Тя предполага, че въпросният материал е поръчков и по заобиколен начин обвинява бившия си – Димитър Динев, с когото се съдят в момента за попечителството върху сина им. Ето какво сподели устата звезда специално за читателите на „ШОУ”:

– Емануела, как се измъкна от полицията, след като са те хванали с кокаин в колата? 
– Никога не са ме хващали с кокаин. Това са измислици на хора, които нямат сърца и не вярват в кармата. Този скандал е поръчков. Нека не забравяме, че в момента водя дела за попечителство на сина ми и е нормално да се използват такива методи срещу мен, да се измислят долни лъжи. Когато обаче се пишат такива неща, то първо трябва да се осведомят тези хора, за да изглеждат поне малко достоверни. Във вечерта, в която се твърди, че са ме заловили, аз имах участие. Поне да бяха проверили кога нямам и не съм се показвала на публично място и т.н. Не са си направили опит дори да разгледат профила ми във фейсбук и да видят откъде и с кого съм се отбелязала.
На всички ни е ясно, че ако ме хванат с кокаин ще ми вземат книжката, ще духам на дрегер.

– Спирали ли са те въобще полицаи, било то и за рутинна проверка?
– Не, изобщо!

– Явно някой се опитва да те замеси в голям наркоскандал по подобие на този с Жана Бергендорф от миналата година…
– Да, това се цели. Мен обаче няма как да ме забъркат, защото това може да се докаже много лесно с тест за наркотици. Такъв тест показва назад във времето дали са взимани такива забранени субстанции.

– Пробвала ли си някога някакви наркотични вещества?
– Не! Затова ти казвам, че спокойно бих се подложила на такъв тест и да го докажа. Никога не съм се замисляла дори да пробвам, защото имам операция на сърцето. Направена ми е като малка.

Не мисля обаче да наблягам на тези неща, защото са пълни измишльотини. Не виждам смисъл да дискутираме нещо, което няма значение за мен. Тези долни клюки са лесно доказуеми. Моите познати го приеха с насмешка, започнаха да се шегуват.

– А проблеми с полицията по-сериозни имала ли си? Задържали ли са те? 
– Не съм имала такива проблеми.

– След „ВИП брадър” те изкараха алкохоличка, но от обкръжението ти твърдят, че всъщност много рядко пиеш, и то по малко. Къде е истината? Прекаляваш ли с чашката?
– Не знам кой ме изкарва алкохоличка и защо. Вероятно е заради напиването с Христо, което беше нарочно. Да,
тогава наистина се напих и беше нормално да се случи, защото аз започнах да пия с ясната цел да го напия. Нямаше как да се случи, без да пия и аз.
Пия по една чаша вино или едно уиски, но не смятам това за престъпление. Да се напия до безобразие обаче ми се случи веднъж и го видя цяла България. Не ме е срам от това, защото не съм направила нищо лошо.

Певицата остана близка с Миглена Ангелова и след края на Vip Brother

– Как ти се отразяват негативите, злобата, цялата помия, която се излива върху теб? 
– В началото на кариерата ми се отразяваха доста зле. Сега не им обръщам внимание вече. Аз съм на мнение, че злобата загрозява и убива човек Аз не тая злоба и ненавист към никого, над нещата съм и не ме вълнува. Който иска да си слага такива негативи и да бъде злобен и подмолен, може единствено да съжалява, защото пропуска важни и хубави неща от живота.

– Притесняваш ли се, че негативните статии може да се отразят и на големия ти син, а след време и на малкия, когато започне и той да разбира и чете какво се пише за майка му? 
– Хората ме видяха във „ВИП брадър”, аз бях себе си и не съм играла роля, освен случката с Христо. В този ред на мисли не смятам, че съм натрупала негативна слава. А това, че няколко човека имат някаква непоносимост към мен, не ме вълнува. Не искам всички да ме харесват, защото и аз не харесвам всички.

– Къде и с кого посрещна 2017 г.? Какво си пожелаваш да ти се случи през тази година?
– Първо бях със синовете си вкъщи, след това отидох на вечеря с близки приятели и оттам на работа. В клуба дойдоха дъщерите на Миглена Ангелова. По план и тя трябваше да дойде, но се разболя много и си остана вкъщи.

На Бъдни вечер отново бях с децата и сестра ми, както и нейните близначки. На Коледа също празнувахме заедно, а вечерта имах участие в Пловдив. Водя много скучен начин на живот – ходя да пея и си гледам децата. Но според някои жълтини аз имам доста интересен и бурен живот, което внася малко разнообразие (смее се). Не се отделям от малкия си син, защото това ми е най-важно в момента. Наслаждавам се на всяка негова стъпка, крачка, сричка, много е важно това за мен.

Пожелавам си децата ми да са живи и здрави, както и много щастливи. Искам и още нещо да ми се случи, но ще си го запазя за себе си (усмихва се).

– Наближават годишните музикални награди. Не си ли пожелаваш някоя статуетка? 
– Както казва един мой приятел, наградите са важно нещо, но не са всичко и не трябва да се получават на всяка цена. Те са забавление, нещо интересно, хубаво, носят позитивни емоции. Аз обаче нямам отношение, нямам нагласи и очаквания. Ако дадат – дадат, ако не – няма проблеми, не държа толкова да съм наградена, няма да ме видите да плача и да се тръшкам за такива неща. Хората виждат и оценяват. Аз имам най-голямата награда – публиката, колкото и клиширано да звучи. Това е най-хубавата награда, към която трябва да се стреми всяка певица. За какво ми е някаква статуетка?!

– Как се чувстваш в „Пайнер”? Много хора не вярваха, че за толкова кратко време ще се наложиш в този т.нар. змиярник и ще попаднеш в топ 3…?
– Топ 3 (бурен смях)! Не съм особено вярваща, но може би така е трябвало да се случи. Господ е с мен. Явно съм родена под щастлива звезда. Дай Боже в бъдеще нещата да ми се случват по същия начин, да продължавам да правя хубави песни, хората да ме обичат и да ми се радват.

Обясни се в любов на сина си

На 11 януари малкият й син Митко навърши 2 годинки. Гордата майка побърза да се похвали пред приятелите си в социалната мрежа и да напише колко е щастлива от наличието му в нейния живот. „Честит рожден ден, съкровище мое! На днешната дата преди две години ти ме направи най-щастливата майка на този свят. Тогава, когато се роди, сбъднах за втори път най-голямата си мечта, а ти си дори повече от тази мечта. Бъди благословен, винаги следвай мечтите си и знай, че мама ще е винаги зад теб”, гласи посланието на Емануела към малкия красавец.

„ШОУ” научи, че пайнерката е спретнала голямо детско парти на рожденика. Много деца са уважили наследника на Динев в този важен за него ден. Мама Емануела пък се е изръсила стабилно, за да направи незабравим рождения ден на втория си син. За жалост обаче мъникът е бил с температура, тъй като грипът не е подминал и него.

Източник: БЛИЦ

[Total: 0    Average: 0/5]