Миене на фасади. Професионално миене по алпийски способ.

1
330
Добави коментар
ohisp
ohisp

Миене на стъклени фасади и фасади облицовани с еталбонд от алпинисти Ние Ви предлагаме почистване на фасади Стъклените фасади и PVC елементите на Вашата фасада могат да бъдат почистени независимо от височината от нашите индустриални алпинисти.

При сключване на годишно  абонаментно обслужване за миене на фасади от алпинистите ни вие ще ползвате специална отстъпка от цената за услугата. За постигането на отлични резултати Вашата сграда ще бъде почистена с висококачествени препарати и професионални инструменти.

Професионално миене на фасади

Фасадата е лицето на Вашата сграда. От голямо значение за всеки бизнес е фасадата на сградата, в която се помещава да бъде безупречно чиста. Вашите клиенти са на първо място и вие не можете да си позволите да ги поканите в сграда с мръсна фасада. В град като София с праха по улиците, който е навсякъде, фасадите на сградите се замърсяват много по-бързо, отколкото ни се иска. Затова е препоръчително, фасадите да се почистват поне два пъти в годината, за да изглеждат така, както подобава на Вас, Вашите клиенти, служители и бизнес. Добре измитата фасада носи редица предимства за бизнеса. Тя (фасадата) изглежда добре, отразява като чисто огледало слънчевата светлина и се откроява на фона на останалите сгради, поради блясъкът и чистотата, която излъчва.

Ние сме екип от индустриални алпинисти. Ние можем и желаем да почистваме бизнес и офис сградите Ви. Ние можем да Ви предложим абонаментно почистване на фасадите на Вашите бизнес сгради на конкурентни цени. Ние сме се специализирали в миене на фасади и в ремонти на труднодостъпни места. Работим бързо  и качествено, в рамките на определените срокове за изпълнение. Буквално за броени дни Вие ще имате една изцяло измита фасада. Фасада, която ще се забелязва отдалече и ще блести както никога до сега. бутон за споделяне