Кайли Миноуг ще се прекръсти на Сас | Temaonline.bg

2
453
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Кайли Миноуг съобщи, че смята да промени името си като вземе това на своя годеник Джошуа Сас.

Австралийската певица сподели това в интервю за списанието на Daily Mail – You. В него тя посочва още, че въпреки промяна смята да остави и своята фамилия Миноуг.

„Сас е страхотно име. Кайли Сас е страхотно име“, казва тя. „Със сигурност ще взема Сас, но все някъде ще има и Миноуг. Приемането на различно име заявява позиция“, допълни тя.

‘Никой не иска да бъде Мистър Миноуг. Трябва да си много, ама много силен мъж, за да се решиш на подобно нещо. И аз напълно оценявам това“.

След което добавя:

‘Светът наоколо гледа различно на тези неща и повечето мъже не могат да се справят с този пробле. Когато погледна в очите на Джош, виждам само него и се чувствам щастлива. Знаете ли, във филма „Нотинг Хил“ има една сцена, която си спомням винаги. Там Джулия Робърт казва на Хю Грант“

„Аз съм само едно момиче, застанало пред едно момче, което моли да я обича. За мен това също е толкова просто“.

Миноуг, която е на 48 години, и 29-годишния британски актьор са заедно от 18 месеца. Двамата се сгодиха през февруари миналата година.

 

В своето интервю певицата споделя, че за годежа е получила от Сас перфектния пръстен. „Не съм такъв тип момиче, което ще носи бижута с едър камък. Той купи перфектния пръстен за мен. Обичам го. Обичам да го нося и обичам това, което представлява“, сподели още Кайли.

Миноуг разкрива, че Джош й разказал историята на пръстена, който е правен още през 1908 г.

През уикенда тя експериментира с прототип на своята бъдеща сватбена рокля при участието си в изложбата на Харуми Клосовска в Париж. В неделя красавицата се появи в бяла полупрозрачна прерийна рокля, която очевидно бе вдъхновена от сватбеното облекло. В комбинацията влизаха също така черен блейзър и червена дамска чанта.

 

Въпреки това обаче двойката не бърза да минава под венчилото. Те са решили, че няма да направят това докато еднополовите бракове също не бъдат разрешени в родината на певицата Австралия.