Ануар Хадид стана модел на Hugo Boss | Temaonline.bg

1
312
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ЗВЕЗДЕН ПРАХ
Ануар Хадид стана модел на Hugo Boss
17-годишният брат на Джиджи и Бела Хадид има ново гадже – актрисата Никола Пелтц

23 Януари 2017 11:58
0

принтирай

|

текст

Ануар с двете си именити сестри Джиджи (вляво на снимката) и Бела (отдясно на снимката)

Семейство Хадид увеличава приноса си за модната сцена с поредния свой член, който напредва на модния подиум. По-малкият брат на супермоделите Джиджи и Бела Хадид вече има свой договор за участие в модната кампания на „Hugo Boss “.Ануар Хадид, който е едва на 17 години, вече е взимал участие в ревюта на „Moschino“ и Риана за „Puma“.Макар и още през юни неговата майка Йоланда да беше публикувала клип от фотосесията в своя профил в „Instagram“ чак сега официално бяха представени снимки от кампанията. Според списание „Космополитън“ те са били заснети на екзотична локация – в калифорнийската пустиня, а зад обектива е била Харли Уеир.На кадрите Ануар представя три различни вида облекло. Той може да бъде видян с плетен пуловер, тениска или сако.По-малкият брат на Джиджи и Бела е бил на страниците на няколко различни списания, сред които „Vogue“ и „Nylon“. 

Междувременно онлайн изданието WWD разкри клюката, че 22-годишната актриса Никола Пелтц е качила в профила си в Instagram своя снимка с Ануар от миналата седмица, в която двамата са в доста интимна поза. 

Звездата от филмите In Style, Bates Motel и Transformers: Age of Extinction призна в кулоарите на филмовия фестивал в Сън Сити, щат Юта –  Sundance Film Festival – където тя представя своите филми, заяви за WWD: 

„Да, вижаме се. Честно казано, той е един ангел. Той е наистина страхотен“.

 

taken by the queen @ellenvonunwerth

Снимка, публикувана от Nicola Peltz (@nicolaannepeltz) на

%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

 

Ануар също не крие своята нова връзка и той също качи в профила си черно-бяла снимка, на която той държи букет от бели рози, хванал красавицата нежно през кръста.

 

Снимка, публикувана от Anwar Hadid (@anwarhadid) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST