Добре дошли в сайта на Механа “ Шлагера“

1
664
Добави коментар
mehana
mehana

За всички онези, които искат да организират, незабравим и уникален празник, оптимизирайки максимално своето време и бюджет.

Ние от Механа Шлагера знаем как да създадем превъзходно съчетание от елегантност и интелигентни решения независимо дали организираме мечтаната сватба, корпоративно парти, вълшебна новогодишна нощ или незабравима вечеря за специални гости! Приоритет за нас е да реализираме с висок професионализъм и да направим истински празник от всяко ваше събитие.

От опит знаем, че запомнящите се тържества не са непременно най-скъпите, затова ценим вашето време и пари без да позволяваме компромис с качеството.

Какъвто и да е поводът, вие ще останете очаровани и ще се усмихвате при спомена за всички забавни и щастливи мигове, които сте имали в този ден, години след като последната капка шампанско в чашите е изсъхнала, а гостите ви едва ли ще забравят някога вашия празник!

След толкова много уникални тържества продължаваме да виждамe предизвикателство във всеки нов проект!

Посочените куверти са примерни. Всеки един детайл може да бъде променян, така че Вие сами да изберете и съставите собствен куверт. В меню можете да погледнете актуалните цени в ресторанта и да съставите собствен куверт. Имаме удоволствието да ви предложим някои много вкусни традиционни ястия за сватбената трапеза, съобразени със спецификата на този вид тържества.

За уюта на тържеството ние любезно подреждаме празнична сватбена маса за младоженците. Като допълнителна опция заведението предлага украса с балони и декориращи елементи на водещи фирми.

За повече информация или впечатления, моля, непременно се обадете и разговаряйте с нашите управители.