Пролетни празници 2017 в ЗРЕНЯНИН

2
331
Добави коментар
vanada
vanada

 

Маршрут: Зренянин – Тимишоара*

Хранене: HB 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус

Дати: 

03.03.2017-05.03.2017,

15.04.2017-17.04.2017,

Пролетни празници в ЗРЕНЯНИН, Сърбия Възможност за допълнителна екскурзия до Тимишоара*

Продължителност: 3 дни /2 нощувки

Включен пансион: 2 закуски, 1 стандартна вечеря и 1 празнична вечеря с жива музика, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит

Хотел по програмата: VOJVODINA 4* – http://hotel-vojvodina.rs/en/

Дати на отпътуване: 03.03 – 05.03.2017 15.04 – 17.04.2017

1 ДЕН – /СОФИЯ – ЗРЕНЯНИН/ (След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив). Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Зренянин. Пристигане в Зренянин – най-големия град в Сръбска банатска област, трети по-големина град във Войводина и е отдалечен на 73 километра от столицата Белград. Туристическа програма в центъра на Зренянин: Площада на Свободата, сградата на Кметстото построена 1820г. в стил барок, градската градина, римокатолическата катедрала на защитника Св. Йоан Непомук от 1768г. построена на мястото на разрушена джамия. Интересни са и сградите на Народния музей, някогашната Финансова палата, и Народния театър, в който са най-старите театрални зали на Р. Сърбия. Разходка по градската търговска улица Крал Александър I. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН – /ЗРЕНЯНИН – ТИМИШОАРА*/ Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия до град Тимишоара, Румъния. Тимишоара – градът е известен с прозвището си „малката Виена”, тъй като центъра на града напомня този на Виена. Панорамен тур – централния площад с колоната на Света Троица издигната в памет на жертвите на чумната епидемия, католическата катедрала „Св. Георги”, Операта, Театърът и Митрополитската православна катедрала. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН – /ЗРЕНЯНИН – СОФИЯ/ Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА: хотел VOJVODINA 4* – http://hotel-vojvodina.rs/ Разположен е в самия център на град Зренянин, на централния градски площад – площада на Свободата. Хотела разполага с аперетив бар, 2 ресторанта, 76 стаи, 15 апартамента, паркинг, сауна, фитнес зала, безплатен интернет Стаите са елегантно и модерно оборудвани и разполагат с всичко необходимо за да се почуствате като у дома си. Всички стаи са просторни и светли, осигуряващи приятна и комфортна обстановка, оборудвани със специално проектирани мебели от естествени материали. Стаите са с романтична гледка към центъра на града и са отличен избор за изискани гости. Стаите разполагат с WIFI, кабелна телевизия, телефон, мини бар, баня с душ, сешоар

03.03.2017  

ЦЕНА: 245 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

• 2 закуски, 1 стандартна вечеря и 1 празнична вечеря с жива музика, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит в хотел VOJVODINA 4*

• транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/

• водач от фирмата организатор

• екскурзоводско обслужване

• групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

• входни такси за туристическите забележителности

• екскурзия до Тимишоара, Румъния – 20 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място) НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НОСИТЕ СЪС СЕБЕ СИ ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ!

• доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани

• доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

• Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

• Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

• Срок за записване: до запълване на свободните места.

• Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

• За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

• Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

• Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

• Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

• Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет.

*Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

• Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

• Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.