ПРЕДИЗБОРНИ ПРОРОЧЕСТВА НА ПРОФ. ВУЧКОВ

2
372
Добави коментар
tocco
tocco

 

                                                   MAGISTER DIXIT

 

Професор Вучков, не ще и дума, е духовният наставник на целокупния български народ. Честити и щастливи сме, че неговата мъдрост огрява Отечеството и сгрява нашите сърца. Ето какви наставления ни дава той във връзка с предстоящите избори:     

                                  

„…Бойко Борисов първия път, като първи премиер, имаше 107 депутати. След като видях този господин в края на първото си премиерство, че започна да се самозабравя и започна да се хвали, макар че не върши никаква положителна работа за България, се разделих напълно с първоначалните си очаквания в него и започнах безпощадно да го критикувам. В резултат не само на моята критика, през втория си премиерски мандат той вече има само 85 депутати. Утре няма и да са толкова, а най-много 65-70.

Какво си въобразява и Корнелия Нинова? Тя си мисли, че ще имат 100 депутати! Сега са 39, повече от 60 е изключено да събере.

Защото народът вече е покрусен от цялата политическа класа. Пак повтарям, ако Бойко Борисов събере повече от 65 депутати, това ще бъде плод на купени гласове и фалшификации. Истината е, че всички партии купуват гласове и фалшифицират.

За кой ли път ще кажа – тези партии, които са в парламента, вече ги проверяваме 26 години. Докога ще продължава тяхното безобразие? Докъде ще стигнат границите на човешкото търпение на народа. Бойко Борисов ни управлява вече 16 години – 4 години като главен секретар, де факто той беше министър на вътрешните работи. И той теглеше каруцата. Беше цял мандат и кмет на София… Ама няма ли да си почине този човек? В Банкя, където живее, има и минерални бани. Да ходи малко така на бани, да си успокои нервната система, че е станал много нервозен. Защото вижда, че вече не му вярваме.

Нищо не става от тези 8 партии. В следващия парламент ще влязат само 4 – ГЕРБ, БСП, ДПС и вероятно и Патриотите. Последните и сега ни управляваха заедно с ГЕРБ, макар че не бяха в официална коалиция. И непрекъснато викаха „Ура!” на Бойко Борисов – и за заема от 16-те милиарда евро, и сега викат, че голямото постижение на този парламент било, че е подобрил съдебната система. Абе, луди ли сте? Абе, това не е правосъдна, а ултракривосъдна система. Как е възможно това!

Да вземем трагедиите в Мизия, в Хитрино, взривовете във военните складове… Нито един човек не е жестоко наказан от родната съдебна система. И ще ми говори Валери Симеонов за сериозни реформи в нея, хвалейки по този начин ГЕРБ. Ами сега в следващия парламент Патриотите пак ще хвалят Бойко Борисов.

Няма значение дали Бойко Борисов ще бъде премиер или не. Който и да е премиер, тъй като ГЕРБ е най-голямата политическа сила, пак тя ще управлява. А Бойко пак ще командва парада, както сега командва Румяна Бъчварова.

Само Реформаторите са по-смешни от президента Росен Плевнелиев. Това са душевно нередовни хора, те имат разглобено съзнание. И са мързеливи, и изцяло извън живия живот. Силни са в дрънкането, но не и в мисленето и действията. Проявите им са толкова идиотски, че ми приличат по-скоро на кошмарен сън, отколкото на една реалност. Техните министри са още по-слаби от тези на ГЕРБ.

На всичкото отгоре лудостта им стигна до положението да гласят ново правителство. Друг е въпросът, че злощастният им опит се провали за нула време. И още по-невероятното е, че преговорите за сглобяването на този кабинет се водеха от завидно опасния здравен министър Петър Москов, който се блещи и гледа толкова страшно, че се питам дали може да бъде излекуван дори от великани на медицинския фронт…“

 

ПОСЛЕПИС: Забелязал съм, че проф. Вучков никога не греши в прогнозите си. Това идва да рече, че отсега трябва да се готвим за кабинет Борисов III!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 

 

SaveSave