Шокиращо – Мъж се ожени за мъртва булка…

1
524
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Шокиращо – Мъж се ожени за мъртва булка…

Това сензационно разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, чудатото и конспиративните теории.

Младият тайландец Чадил Дефи, се ожени за мъртвата си приятелка Ан Камсук в най-мрачната церемония, състояла се някога, в град Сурин – Тайланд. Опечаленият мъж, който наскоро загубил любимата си, решил да сбъдне мечтата им и се врекъл във вечна любов, в странен и ужасяващ ритуал между сватба и погребение.

„Не забравяйте, че животът е кратък. Правете това, което желаете и се грижете добре за хората, които обичате, за вашите родители, вашите братя, сестри и любими. Може никога да нямате този шанс отново“, с тези трогателни думи, тъжният младоженец изпратил гостите, присъстващи на „черната“ сватба.

Агент Лисичков припомня, че подобни ритуали се правят редовно в Азия, където задгробния живот е изключително важен за хората и е често срещана практика, да се крадат пресни трупове на скоро починали млади жени, които впоследствие биват използвани като мъртви булки в зловещи церемонии…

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi

Рейтинг: 4.9 звезди | 16 гласа | 78 точки | 1 коментара | 60 прегледа

Публикувано на: 2017-01-26 11:24:46

Във: