IPL фотоподмладяване – Photo Rejuvenation

3
310
Добави коментар
Lisandra
Lisandra

Така наречения IPL PHOTO REJUVENATION e нов иновативен метод за премахване последиците от фотостареене на кожата, като бръчки, петна и други кожни несъваршенства.

IPL фотоподмладяването e неинванзивна процедура, използваща интензивна пулсова светлина, избирателно насочена върху дермалния слой с цел стимулиране на клетките отговорни за регенерирането на кожата.

Най-честите третирани зони са, тези които редовно са изложени на слънце.

Често включват: • лицето, • шията, • деколтето, • ръцете и рамената.

Препоръки:

процедурата се извършва само от лекар, който преди това е необходимо да разбере медицинското и физическо състояние на пациента.

Преди процедурата:

– Противопоказно е директното излагане на слънце или събиране на тен – в това число и солариум – най-малко 2 седмици. – Прекратяване приема на локални дразнещи средства и антикоагуанти.

След процедурата:

Кожата Ви ще бъде чувствителна към слънчева светлина, за това използвайте: – Подходящ слънцезащитен продукт поне 3 седмици. – Хидратиращ крем. – Избягвайте излагане на пряка слънчева светлина.

Честота:

Програмата на лечениение трябва да бъде съобразена с нуждите на Вашата кожа. Обикновено включва от 3 до 5 процедури, като всяка се изпълнява на интервали от три седмици.

Няколко дни след първата процедура ще започнете да вижтате резултати. Кожата ще изглежда по-млада, блестяща и тонизирана с течение на времето.

За да има по-добър ефект се препоръчват няколко сесии, тъй като една изолирана процедура няма да бъде достатъчна за достигане на желания резултат, а именно един по-здрав и свеж вид на кожата.

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.