Нови дестинации на Air France за летния сезон

3
392
Добави коментар
Peytcheva
Peytcheva

Air France ще лети до 2 нови дестинации от Париж и ще има 6 нови директни полета от Бордо, Ница и Тулуза!

• Това лято, клиентите на Air France ще могат да летят до Агадир и Палма де Майорка с три нови полета всяка седмица от Париж-Шарл де Гол; • Air France също ще предложи 6 нови директни полета: Ница – Тел Авив, Ница – Атина, Тулуза – Атина, Тулуза – Малта, Бордо – Франкфурт, Бордо – Копенхаген; • Air France увеличава честотата на полетите на средни разстояния.

От 18 юли 2017 г., клиентите на Air France ще могат да пътуват до Агадир (Мароко) и Палма де Майорка (Испания) от Париж-Шарл де Гол с 3 седмични полета във вторник, четвъртък и събота. Полетите ще бъдат изпълнявани от Airbus A319 и А320. От 22 юли до 09 септември 2017 г., клиентите на компанията ще се възползват от нова директна връзка от Ница до Тел Авив (Израел) с Airbus A320. От 24 юли до 3-ти септември 2017 г., Air France ще обслужва 5 нови линии със заминаване от френски регионални летища. Така клиентите на компанията ще могат да пътуват до Атина (Гърция), с полет от Ница и Тулуза, до Малта с полет от Тулуза, както и до Франкфурт (Германия) и до Копенхаген (Дания) с полети от Бордо със самолети Airbus A319 и A320.

Тези нови полети на средни разстояния отговорят на голямото търсене за отдих на пътниците в периода на лятната ваканция. Нещо повече, по-малкото бизнес пътувания през юли и август ще позволят на компанията да преразпредели своите самолети за полети от френските регионални летища. По този начин, Air France ще оптимизира използването на своята флота и ще увеличи капацитета на полетите на средни разстояния.

Тези нови летни дестинации са в допълнение към новите маршрути от Париж-Шарл де Гол до Порто и Маракеш, от 26-ти март 2017 г.