Люба Кулезич: Медийна омерта за доклада на ЦРУ и КТБ

1
338
Добави коментар
boypet
boypet

Има медийна омерта по темата за доклада на ЦРУ, касаещ фалита на КТБ и евентуалното участие на висши държавници в него. Това разкри журналистът Люба Кулезич в предаването ”Просто Диков” по телевизия BIT.

Припомняме, че Фрог получи и публикува доклад, разкриващ схемата за умишления фалит на КТБ, като част от грандиозна схема с участието на Бойко Борисов, Делян Пеевски, представители политически партии,  на прокуратурата, следствието и гуверньорът на БНБ Иван Искров. Статията по темата, както и целия доклад, можете да прочетете ТУК.

„Докладът разкрива поразителни неща, свързани с разгрома на КТБ и прогонването на Цветан Василев. Той бе публикува само от две медии, с уговорката, че няма как да бъдат убедени в неговата автентичност. Зная кои са другите сайтове, които са го получили на електронната си поща, но не са го публикували“, заяви Кулезич. По думите й ако се вгледаме под лупа в доклада, можем да намерим сериозни белези за неговата автентичност.

„Нито една голяма медия не се заинтересува, не попита дефилиращите из студията й политици, дали този документ е автентичен и има ли белези за автентичност. Щом българските медии са се предали по този начин – край. Мълчанието е позор. В момента медиите са проблемът. И тяхната омерта“, допълни Кулезич.