Няма да повярвате колко струват тези мобилни приложения

1
292
Добави коментар
Goce_Bonev
Goce_Bonev

В представите ви скъпото мобилно приложение струва около 10 долара. На фона на масово безплатните апове число от този порядък изглежда необичайно. И със сигурност е така, но само докато не видите следващите пет. След това със сигурност ще преосмислите позицията си.

 

Boffo Fun Time Game Pax 2 за 299 долара

За „само“ 299 долара получавате „разнообразие от възможности за забавление, събрани в едно“ – от ротативки до игра на стратегии. Приложението Boffo Fun Time Game Pax 2 е разработено от Ubiquitous Muffin.

Вижте още: Титаниева защита за вашия iPhone

Колкото повече точки печелите, докато играете, за толкова повече виртуални награди можете да ги разменяте. За 299 долара със сигурност няма да скучаете!

 

TouchChat with WordPower за 299 долара

Това приложение също струва 299 долара, но за разлика от предишното е наистина полезно. TouchChat with WordPower е специално разработено за хората със Синдром на Даун, аутизъм, болните от апраксия, преживелите инсулт, страдащите от болестта на Лу Геринг и всички, чието здравословно състояние възпрепятства възможността им да говорят нормално.

То е разработено на базата на огромен речник от думи, фрази и цели изречения, които се възпроизвеждат от телефона благодарение на вграден синтезатор. Ползващите го могат да изберат глас, който най-добре съответства на личността им. Приложението съдържа и база данни с предварително записани съобщения. То е достъпно на английски и на испански.

 

DDS GP за 500 долара

DDS GP е специализирано приложение за зъболекари. Всеобхватно е – представя нови продукти и техники, класации на базата на световноизвестни специалисти, подробна информация за лечение на различни дентални проблеми и т.н.

Разработено е както в помощ на лекарите, така и за да е от полза на пациентите, защото им дава възможност да научат повече за състоянието си и дали получават адекватно лечение.

 

BarMax California за 1000 долара

За обикновения човек изпитът „Бар“ не означава нищо, но юристите, които искат да практикуват в чужда държава, знаят колко е трудно да го вземеш. Приложението BarMax California е разработено от юристи, завършили Харвард и е предназначено да улесни и помогне на кандидатите да получат отлична оценка. 

To включва въпроси от предишни тестове и лекции от професори по право в Харвард. Създателите му казват, че ако го ползвате, няма как да не вземете изпита.

 

Прочетете и това: Мечти, които стават реалност

 

VIP Black за 1000 долара

Наричат VIP Black приложението на милионерите. За да го имате, 1000 долара не стигат. Трябва да докажете, че състоянието ви надхвърля 1 млн. британски паунда и чак тогава ще бъдете допуснати във виртуалния клуб на богатите.

Той предлага редица удобства като това да получите най-добрата хотелска стая в Лондон например без усилия, а когато отворите вратата, на масата да ви очаква кошница с любимите ви плодове.