Безлихвен кредит до заплата без поръчител

2
550
Добави коментар
zaemco
zaemco

Бързи онлайн кредити до заплата с 0% лихва

Най-често изпитваме финансови трудности, когато преждевременно похарчим и без това малката заплата, за да покрием текущите си разходи били те:

ремонт на колата;
покупка на лекарства;
плащане на сметки;
електричество и т.н.

Именно в такива моменти хората се замислят какви варианти имат пред себе си, за да си осигурят нужните пари на заем, с които да закърпят положението и да изкарат до следващата заплата.

През последните години истински бум преживя отпускането на безлихвени заеми, а най-голям процент от хората търсят именно пари на заем до заплата. За това свидетелства и средната сума, за която гражданите предпочитат да кандидатстват пред небанковите кредитни компании, варираща между 200 и 700 лева.

Най-чести клиенти на предоставяните заеми до заплата са младите хора и младите семейства с деца, които все още не са изградили своите бюджетни навици и не са успели да заделят никакви средства за черни дни. Естествено за много домакинства проблема не е само финансовата култура, а също така и липсата на приходи, което ги поставя в изключително неизгодна позиция.

Фирми за бързи кредити, които отпускат безлихвени заеми
Онлайн заем до заплата без лихва

Кредисимо – от тази фирма отпускат кредити от 100 до 600 лв, и гратисен период на револвиране 15 дни, като не се начисляват никакви такси и е с 0% лихва ако заема се плати в срок. Отговор дали сте одобрен ще получите до 7 минути ( промоцията е за всеки 1-ви и 7-ми заем )

Минизаем – бързият безлихвен заем от Минизаем е до 500 лв. и е с гратисен срок до 15 дни.( това е промоция, която е валидна от 01.01.2016г. до 31.12.2016г. )

Фератум – фирмата отпуска заеми от 50 до 700 лв., сроковете за изплащане на кредита са от 5 до 45 дни, и при тях гратиския период е 15 дни, като се изплаща на седмични вноски ( промоцията е за всеки 1-ви )

Вивус – при тази кредитна фирма сумата, която се отпуска срещу 0% ГПР е до 350лв и срокът за погасяване е до 30 дни, получавате отговор до 15 минути.

Можете да получите лесно и бързо пари на заем до заплата като ако сте достатъчно заинтригувани до тук ще ви кажем, че можете да направите това и по интернет, без да напускате дома или работното място. Ако и това не е достатъчно, за да ви убедим колко е лесно да получите нужния заем, то си струва да споменем и възможността за получаване на безлихвен бърз кредит до заплата, за които няма да плащате никакви лихви за първите 15 дни до 40 дни. Дори да не успеете да погасите взетия заем в този срок, то лихва за него не се начислява.

Възползвайте се от уникалната за България и света опция за получаване на пари на заем без лихва и се уверете колко е лесно. Без скрити такси, без скрити условия във ваш ущърб, без доказване да доход, без поръчители, само срещу лична карта.

Не губете време, кандидатствайте още сега!

Summary

Article Name

Безлихвен кредит до заплата без поръчител

Description

Бързи онлайн кредити до заплата с 0% лихва. Най-често изпитваме финансови трудности, когато преждевременно похарчим и без това малката заплата, за да покрием текущите си разходи били те:

Author

Марио Димитров

Publisher Name

Zaem.co

Publisher Logo