Дамски бански за голям бюст, бански 2017,видове бански за бюст чашка D++

6
724
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Дамски бански за голям бюст, бански 2017,видове бански за бюст чашка D++

Банските, предназначени за големи гърди и бански, предназначени за едри жени – това не е едно и също нещо. Банските за голям бюст са разработени така, че се вземат впредвид анатомичните особености на жените, изработват се от плътна тъкан, имат специална форма, която поддържа и комфортно разпределя гърдите в сутиена, позволявайки и да изглежда красива в същото време.

Бански костюми за жени с големи гърди

Собственичките на големи гърди знаят колко труден е избора на бански костюм. Първият проблем е, че бански за големи бюст и малки бедра е рядкост. Въпреки това, днес често е възможен вариант на закопуване на отделни горна и долна части на банският. Вторият проблем се крие във факта, че  в магазините доскоро трудно можеше да се намери бански костюми за големи бюстове. Но напоследък, дизайнерите обръщат специално внимание и на дамите с големи гърди.

Най-успешните модели бански за големи гърди

Тези бански костюми могат да бъдат доста разнообразни: 1.Класически  бански половинки със сутиен, чиито презрамки са през  раменете – отличен избор, особено ако имате красива талия. 2.Цели бански костюми за пълни жени с големи гърди – една чудесна възможност да се коригира формата и да се покаже само нейното достойнство. Такъв бански може да бъде с  дълбоко деколте и открит гръб – тези функции ще го правят по-малко скучен. 3.Бански бандо за голям бюст също е подходящ. Но е важно да има дунапренови чашки и  добра подкрепа под тях. В този случай гърдите ще изглеждат доста впечатляващо. 4.Може да опитате и бански с сутиен „халтер.“ Той е свързан в областта на шията, но не тънки презрамки а широки ленти и се завързва зад врата. 5.Танкините са чудесен вариант- те балансират фигурата, ако горната и долната част на тялото ви са непропорционални. Танкините крият корема.

Like this:

Like Зареждане…

Related