Българските фирми са готови да внедряват ERP

1
311
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Системите за управление на бизнеса са сред най-горещите тенденции в софтуерния бранш. Днес бизнесът търси хора, които разбират и използват иновативни технологии за повишаване на ефективността и конкурентоспособността на тяхната компания. Постигането на поставените стратегически бизнес цели е почти невъзможно без широко използване на информационните технологии, тъй като те осигуряват средата за провеждане на съвременния бизнес.

„Компаниите са готови да внедряват ERP, мисленето в българския мениджмънт се промени значително. Тези системи малко или много се изучават в самите университети и са създадени, за да помагат на бизнеса и да носят ефективност. Системите вече са достъпни за малките и средни предприятия, дори и за микропредприятия, просто защото много помагат на бизнеса. В последните години всичко е  уеб базирано, фирмите искат да сложат своя бизнес някъде в облака и да им е лесно да го управляват.“, казва доц. д-р Наталия Футекова – управляващ съдружник на ERP.BG.

Според нея има качествени ERP системи, създадени за нашия пазар. Западните софтуери не са локализирани достатъчно добре за България и за нашето законодателство, така че големи компании, които ги използват, се налага да използват и други български софтуери, с които да управляват своето счетоводство и отчетност.

Едно от най-иновативните решения на българския пазар е EnterpriseOne® на ERP.BG. Платформата представлява едно цялостно бизнес решение, което не се нуждае от скъпи и сложни интеграции с други платформи. EnterpriseOne е решение от типа „всичко в едно“, което включва цялата необходима функционалност в единен интерфейс. EnterpriseOne® е една от първите ERP платформи със собствен интерфейс за разработка на приложения от външни разработчици (API – Application Programming Interface). Това дава възможност за лесно свързване с различни приложения, които да допълват основното решение.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече  информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/

Коментари

comments