Спечелете ваучер за 1000 лв. и още 100 награди от Benetton

1
340
Добави коментар
pgp

Краен срок – 14 февруари 2017

В месеца на любовта – февруари, Benetton и Holidays Heroes  търсят добри сърца, отворени за любов: към хората, към ближния в нужда, към детето, събуждащо желание за грижа, към възрастния човек, когото да сгреем с топлина и внимание…

Те ви приканват да се включите в дарителска  кампания за семейства в нужда, като дарите своя дамска, мъжка или детска дреха Benetton & Sisley от 1 до 14 февруари във всички магазини на Benetton в София, Mall Plovdiv, Burgas Plaza и Mall Galleria Бургас.
По време на кампанията дарителите участват в томбола за над 100 награди и Голямата награда на Benetton – 1000 лв (ваучер).  Срещу всяка дарена дреха  дарителитеполучават талон за участие в томболата. Така се увеличава техният шанс да спечелятв томболата.

Печелившите ще бъде изтеглени на 16.02.2017 г. от 11:00 ч в магазин Benetton –Mall of Sofia и ще бъдат обявени на Facebook  страницата – Benetton Sofia, Bulgaria fan page и Facebook страницата на Holiday Heroes. В периода 1-14 февруари, с всяка покупка, направена с талон„Love for Humans” Benetton дарява 1 лев за каузата на Holiday Heroes. Дари своя дреха и покажи любовта си към хора в нужда! Тя е безценна за тях!