До работа с велосипед, какво да облека? Стилни дамски решения при ползване на колело до работното място

5
375
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

До работа с велосипед, какво да облека? Стилни дамски решения при ползване на колело до работното място

Веднага предупреждаваме вълната от гневни коментари : това  облекло за колоездене за дами е малко далеч от реалността и леко ексклузивно , а именно предназначена за онези късметлии , които имат радостната възможност да живеят близо до работа. Именно тях ние ще мотивираме днес да използват велосипеда като вид транспорт  не само за разходка в парка ( по този повод , между другото , ние вече имаме отделен материал на модни облекла за колоездене ) , но също така и за пътуване ако любезно ни позволите да започнем да го правим. Но дори и ако трябва да се мислите за не толкова щастливи , съветите, как да се избират дрехи и обувки за велосипед, прочетете  , защото е важен не само комфорта , но и за безопасността на движение , което е важно по маршрута в двете посоки. Въпреки това е възможно нашето мнение да доведе до решителни промени : например,  да се намери нов дом близо до работата или нова работа близо до дома  .

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

В крайна сметка с вдъхновяващата картина  често започва нов красив живот.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Въпреки, че идеята звучи интересно и съблазнително , рядко дамите ходят на работа с велосипед. Хората дават различни причини за това защо не пътуват с колело . Въпреки това , ако се вгледате , аргументите в полза велосипеда изглеждат доста убедителни . Сред другите ползи , commuting ( в Engl – . пътуване на работа с обществен транспорт, включително колоездене ) може да бъде истинската  принос към опазването на околната среда. Ние разглеждаме причините , поради които хората не използват велосипеди, за да стигнат до офиса, и аргументите, че тези причини не е чак толкова убедителелни .

Работя много далеч

Това е най-популярното извинение сред феновете на другите видове транспорт . Имайте предвид, че когато разстоянието е наистина прилично, може да се преодолее една част с автобус, една част с велосипед. Във всеки случай , в сравнение с автомобила ще спестите доста пари, да не говорим за околната среда.

Това отнема много време

Вие ще бъдете изненадани , но колоезденето в един голям град с голямо движение  може да бъде по-бързо , отколкото с кола . Това се дължи на по-голяма гъвкавост и мобилност на велосипедистите . В допълнение , ще ви спести време , и най- вече не трябва да се ангажирате още повече в спортове , за да се поддържате форма (за да отидете на фитнес или басейн , джогинг сутрин ) , както и в търсене на свободно място за паркиране.

Аз трябва да ставам рано

В действителност, ако на мястото на работа от вашия дом се намира в рамките на 15 км, то карането на колело няма да отнеме много време. И дори ако разстоянието е по-дълго в сравнение с колата, за да стигнем до офиса може да е  с максимална разлика от половин час.

 липсва ми физическата подготовка

Мнозина се опасяват, че ще бъде твърде уморително. Но можете да карате в каквото си искате темпо. Редовното каране на колело, ще ви помогне да получите желаната форма . Това пътуване ще ви напълни с  енергия за целия ден !

Аз нямам хубав велосипед

Няма нужда да се харчат за нов градски или шосеен  велосипед. 

Трябва да ходя на  работа в строги бизнес дрехи

Това не е проблем . Можете да вземете набор от бизнес облекла с вас и да се преоблечете като стигнете до офиса. Между другото , в интернет можете да намерите марки , които произвеждат и  бизнес облекло за колоездене, например Iva Jean или Ann DeOtte .

 

Like this:

Like Зареждане…

Related