Как да нося дреха без сутиен? Потник сутиен, видове и предназначение

5
374
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Как да нося дреха без сутиен? Потник сутиен, видове и предназначение

В почти всeки дамски гардероб съжителстват един с друг няколко вида сутиени : отворен и не ,с много дантела, сатен, бриджитка и т.н. Тте помагат във всяка ситуация , с тях изглеждаме страхотно и се чувстваме комфортно.

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Защо необходимостта от топ- сутиен или потник сутиен?

Има модели на този вид бельо , които не са предназначени за всекидневна употреба или дори за романтична среща . Жени с деца най-вероятно са ползвали подобен вид топ сутиен по време на бременност и кърмене. В тоззи случай този потник е с мека чашка и отваряща се предна част на чашките са по-лесно кърмене. Той определено “ спасява “ младата майка по време на кърмене : • напълно поддържа тежките гърди ; • Не сковава движенията, не пречи на нормалното движение и се прави с минимален брой шевове ; • лесно може да се свали за да се нахрани бебето.

 

Друг вид топ сутиен е спортен модел. По време на тренировки, гърдите трябва да бъдат във фиксирано положение, за да не загубят своите красиви форми и да не се обзаведете със стрии. Този потник сутиен не показва достойнствата на дамите във цялото им великолепие, но поддържа добре . Тъкантта на подобни модели е обикновено хигроскопична , презрамките – широки . Топ сутиен с чашки, също е подходящ за спорт, дори заменя нормалната тениска .

Без значение кой модел предпочитате, вие трябва да изберете сутиен , така че да ви е удобно, особено при спортните модели и варианти за кърменето.

 

Like this:

Like Зареждане…

Related