Какво да облека за лятна разходка с велосипед за дами? Стилни и красиви на колело

5
418
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Какво да облека за лятна разходка с велосипед за дами? Стилни и красиви на колело

С какви дрехи да карам велосипед?

– Естествени материали при дрехите са по-важни от всякога: на първо място, хигроскопична тъкан, т.е., способността и да абсорбира влагата и въздуха, адаптиране към промените в температурата. В случая лен и памук  са много полезни.

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

– Бъдете много внимателни с обувки с връзки , те могат лесно да се  заплетат в педалите , което определено води до опасно падане. Така че изберете или обувки без връзки, или не забравяйте краищата винаги стегнати, преди да потеглите с велосипеда . Ако държите, може да използвате и обувки с токчета, но определено няма да можете да развиете висока скорост.

– Широките спортно-елегантни панталони  също не са подходящи за велосипедистките, защото може да се преплетат в колелата и във велосипедните вериги или дори в спиците на колелото. Ако е възможно , изберете по- тесни или къси панталони за да нямате  маслени петна по глезените .

Противно на общоприетото схващане ( и професионалните спортисти не  одобряват !) , каране на колело с токчета е дори по-добре , отколкото с ниски обувки с хлъзгави подметки. Токът се фиксира в средата и не се хлъзга. Важно е, да не прекалявате : безопасните за здравето обувки с пет сантиметрови токчета са по-добри от  тънки токчета и тесни високи токчета.

Мита за токчета и карането на велосипед е унищожен, сега идва ред на полите и роклите при каране на колело. Дълга рокля или пола тип макси едва ли някой би нарекъл най-добрите дрехи за велосипед, точно както  и мини роклята, но полата с дължина малко над коляното или до коляното  е идеална за велосипедни турове . 

– Надеждна защита на очите от слънцето, докато карате велосипед е много по-важна от нормалното ходене, така че можете да ползвате слънчеви очила и шапка с козирка.

Like this:

Like Зареждане…

Related