Сватбени тенденции „Пролет 2017“ – минималистични, феерични и женствени булчински рокли

14
1064
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

След приключилата булчинска седмица, станаха ясни пролетните тенденции в сватбените облекла. Някои от трендовете от предишни колекции, като 3D флоралните мотиви и дълбоките деколтета продължават пролетната линия. Онова, което дизайнерите са подготвили за пролет 2017 е минималистично, феерично и женствено.

Бъдещите булки могат да залагат на изключително предизвикателни и секси булчински рокли, благодарение на дълбоките деколтета. Това видяхме в линиите на Маркеса и Оскар де ла Рента. Дизайнерите залагат на съвременни модели, разкриващи повече плът. Или с други думи – изборът на модерната булка.

Горещ тренд са голите рамене. Булчинските рокли могат да бъдат както максимално изчистени от детайли, залагащи на минималистични и семпли кройки, така и богато украсени с дантели, бродерии и различни орнаменти. Джей Мендел заложи на рокли с А-образни поли, значително скъсени в предната си част и изрязан силует, докато други дизайнери заложиха на момичешките, игриви и нежни детайли като панделки и свободно падащи от раменете ефирни материи. Тази линия се наблюдаваше в колекциите на Маркеса, Рийм Акра и Христос.

Друг интересен завършек на булчинските тоалети бяха модерните връхни дрехи, които са част от неедна ежедневни конфекции на популярни дизайнери и масови фешън брандове. Говорим си за т.нар. бомбъри. Каролина Херера, Оскар де ла Рента и Питър Лангър пък добавиха към своите предложения за булчински рокли огромни панделки, които са и основен детайл в тоалета в областта на талията и кръста.

Друга свежа тенденция, която се надяваме да се задържи по-дълго, са цветовете в някои от красивите дизайнерски сватбени рокли. Бледо розовото беше основен фокус в колекциите на Мира Звилингър, Ромона Кевеза и Наим Кан, а бледото синьо се забеляза в някои от моделите на Дежни Пекъм и Джей Мендел.