Как да комбинирам бели дрехи ако съм пълна? Бели дрехи за едри жени

5
551
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Как да комбинирам бели дрехи ако съм пълна? Бели дрехи за едри жени

Бялото има много предимства – комбинирана се със всеки друг цвят ,  не може да бъде твърде много , няма  жена, на която да не и отива!

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Въпреки това, в общественото съзнание все още бродят най- луди стереотипи и предразсъдъци , поради което много момичета, най-вече тези с по-закръглени форми , отказват да попълнят гардероба си с неща, които са с бял цвят . Но с предразсъдъците трябва да се борим !

• Пълните жени не можели да носят бели дрехи!. Грешка!  Има погрешно избран стил , силует и съвместимост с други елементи на изображението! Ако сте с тъмни дрехи тези грешки трудно ще се забележат, докато ако сте с пищни форми определено трябва да сте подбрала най-точните комбинации и силует. Но това не означава, че бялата дреха не ви отива, само зашото имате няколко или повече килограма отгоре. Избирайте грамотоно подбрана кройка, която ще намали визуално силуета.

Например , над бяла блуза или ризаа може да се носи жилетка с дълбоко V -образно деколте. Бялата рокля  футляри ще ви направи визуално по-тънки с десетина килограма, ако страните и са с вертикални тъмни вложки . Бели панталони – не са табу , ако носите черно яке , покриващо ханша !

Разгледайте различните възможни комбинации на бели дрехи ако сте пълна дама

 

• Изцяло бяло дамско облекло отива само на млади момичета. Грешка!

Бялото е -единствен цвят , с което е невъзможно да се прекалява  от 17 , до 70 години и нагоре ! И колко е шик съчетание  на бели дрехи със сива коса.

• Бялото изостря бледата кожа, като я прави я невзрачна.. Честно казано, аз подозирам, че този мит идва от фотографите, правещи снимки за документи. В комбинация с леки сини завеси  с бяла блуза наистина  човек  изглежда блед.  В живота е обратно – бялото освежава лицето!

Ако все пак мислите, че това не е така, пробвайте и някой ярък аксесоар или си направете грим с цветен акцент (очите или устните – не забравяйте това правило )

• Белия цвят е само за блондинки – те са така ефирни с него а бялото така чудесно подчертава това! Да, това е така, но не само. По надолу вижте митовете за тъмнокосите.

• Белия цвят отива само на брюнетки- такъв контраст, смугла кожа и черни очи! Да, така е , но да не забравяме предната точка!

Like this:

Like Зареждане…

Related