Прически за сребристи(сиви) коси – да превърнем среброто в елемент от стила

5
561
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Прически за сребристи(сиви) коси – да превърнем среброто в  елемент от стила

Това, че  прическата сериозно влияе на визуалната възраст на жената е очевиден факт . Безсмислено да се спори с него , затова  го използвате за собствените си цели. Желанието да изглеждате по-млади , по-красиви и по-елегантни от другите – това е част от женската природа .

Днес ще покажем как сребристата коса може да изглежда красиво и модно.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Прически за сива коса

Какво е сива/сребриста коса За повечето жени , първият сив косъм е причина за паника, тъй като сивата коса традиционно се смята за признак на приближаващата старост . Въпреки това, сребристата коса може да имат и млади дами. Причините могат да бъдат разнообразни: наследственост , околна среда, силен нервен шок и дори неправилно хранене .

Въпреки това посивяването на физиологично ниво  е че на косъма  му липсва цветен пигмент меланин , който го кара  да потъмнява , ставайки кух и труден за обработка .

Този процес е необратим . Така че не си биите главата  срещу стената и още повече късайте сиви косми . По-добре се научете как да се справите с тях . Особено, пепеляво сиво – това е една от модните тенденции. Много холивудски звезди – дори в по-ранна възраст  доброволно “ стават сиви “ , или със сиви кичури.

 

Прически за сиви коси

И така, примирили сте се с нови цвят на косата си, сега трябва да изберете подходяща форма.

Една от трудностите за създаване на прически с естествено побеляване на .априческата .

И това е  една от причините, да се препоръчва къса подстрижка за  прошарена коса.  За къса коса е много по-лесно да се грижим . Тя се поддържа лесно и  по-добре запазват формата си .

 

Каре – това е един от най-добрите варианти.

Първа- тази прическа отива на почти всички, второ – подържа се лесно. Трето- подмладява жената, което е и най-големия и плюс. Четвърто- има няколко варианта каре, за това и може да сменяте външния си вид без видимо да сменяте изцяло прическата.

Къса прическа– това е най-добрия вариант, ако не ви се занимава с косата. На къса коса сивия оттенък седи чудесно. Но проблема е, че не на всеки отива къса коса, защото тя „отваря“ лицето и шията а не всяка дама желае това.

Въпреки всичко, късата подстрижка не е лишена от женственост. Ако имате нежни черти на лицето и правилна форма, то подобно подстригване ще ви подмлади минимум с 10 години.

 

Прически, противопоказни за дами със сребриста коса

– дълга права коса – не е добър вариант за посивели коси, въпреки твърденията на някой модни дизайнери, че сребристите оттенъци в косите на дълга коса са символ на изтънченост и величие.

◾ прекалено гладка прическа – например, кок – слагат дори на много млади момичета няколко години отгоре а сметнете за възрастни дами със сиви коси .

◾ опашки –  тази прическа, е много лош “ приятел “ на сивата коса. Традиционно е свързана с  младежта. Ето защо, сребрист цвят  не е удачен.

Like this:

Like Зареждане…

Related